blog-logo

Accident grav pe DN13! Traficul se face pe un singur fir

Accident grav pe DN13! Traficul se face pe un singur fir

semnalizare accident

16,00 Unul din şoferi şi-a pierdut viaţa, în ciuda eforturilor unei asistente medicale care se afla în zonă şi i-a făcut manevre de resuscitare, până la sosirea echipajului SMURD. Medicii sosiţi la faţa locului au efectuat manevrele de resuscitare, dar fără succes.

Șoferul autoutilitarei implicat în accident spune că i-a apărut, ca din senin, în față, un autoturism care circula din sens opus și nu a mai reușit să evite coliziunea. Poliţiştii anchetează acum condiţiile în care a avut loc tragedia.

„B.C, de 47 ani, din Braşov, în timp ce conducea un autoturism,  dinspre Rupea spre Brasov, nu a adaptat viteza la carosabilul umed, a derapat, s-a rotit şi a intrat cu spatele autoturismului  pe sensul opus de mers, unde a lovit faţa unei autoutilitare furgon, condusă de D.A, de 52 ani. În urma impactului a rezultat decesul conducătorului auto B.C.”, au precizat polițiștii.

Alte articole:   Incidența cazurilor de COVID-19 este 2,78 în județul Brașov

14,30 Circulația rutieră pe DN13 – Drumul Morții – este îngreunată la această oră din cauza unui accident rutier.

Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliției Române informează că, din cauza unei coliziuni frontale între un autoturism și o autoutilitară, traficul pe DN13 se desfășoară îngreunat, pe un fir alternativ, la km 47, la ieșirea din Valea Bogații spre Rupea.

Conducătorii auto sunt sfătuiți să manifeste disciplină în trafic și să respecte indicațiile polițiștilor rutieri prezenți la fața locului.

Distribuie dacă îți place!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Anunţuri mică publicitate