blog-logo

Paradă de fete frumoase la Times Pub

Paradă de fete frumoase la Times Pub

times2Sambata seara, Times organizeaza una dintre cele mai asteptate petreceri ale inceputului de an!

Pe ringul Times vor dansa câştigătoarele concursurilor Miss România 2014, Top Model România 2014, Miss Miluna şi alte modele de succes.

Festivalul de modă Fashion TV Winter Festival 2015 va fi organizat în premieră în România. Cei mai în vogă designeri ai momentului, premiaţi în cadrul Bucharest Fashion Week, vor aduce publicului braşovean un spectacol al eleganţei şi creativităţii.

Adus tocmai din Austria, Fashion TV Winter Festival este un eveniment cu tradiţie, aflat la cea de a VIII-a ediţie. Acesta va aduce împătimiţilor de modă din Braşov şi nu numai două zile prezentări ale colecţiilor create de designerii români care s-au făcut remarcaţi prin abordările lor nonconformiste şi pline de stil.

Alte articole:   Trucuri pentru începători: cum se utilizează Windows 10

Fashion TV Winter Festival se află la cea de a VIII-a ediţie, primele şapte având loc tocmai în localitatea austriacă Kitzbuhel supranumită şi „Perla Alpilor Austrieci”.

Soundtrack by Andy Xanaxdj. Rezervari la 0736 73 73 73. Intrarea costă 20 de lei. Accesul in locatie se face incepand cu ora 22:00, iar purtarea bratarii pe tot parcursul evenimentului este obligatorie.

Distribuie dacă îți place!

Leave a Reply

Your email address will not be published.