blog-logo

Ciprian Bucur îi va lua locul viceprimarului Adrian Atomei de luna viitoare

Ciprian Bucur îi va lua locul viceprimarului Adrian Atomei de luna viitoare

ciprian bucurReprezentanții noului PNL au ajuns la o înțelegere în privința numirii unui nou membru în funcția de viceprimar al Brașovului, după ce fostul liberal Adrian Atomei și-a anunțat demisia, ca urmare a faptului că din toamna lui 2014 acesta a ales să se alăture PLR și să intre în grupul independenților din Consiliul Local Brașov.

„După ce Adrian Atomei m-a anunțat că renunță la post, i-am rugat pe colegii consilieri locali din fostul PNL să stabilească un consilier local care să fie numit viceprimar. Era firesc ca postul să fie ocupat de cineva care face parte din structura inițială  a PNL. Adrian Atomei și-a făcut treaba corect și bine și apreciez faptul că a ales să renunțe la funcție. Când a plecat din PNL și-a asumat faptul că va pierde funcția de viceprimar. Lucrurile au fost lămurite de săptămâna trecută și noul viceprimar urmează să fie validat în următoarea ședință a forului deliberativ local”, a explicat primarul Brașovului George Scripcaru, care este copreședinte al noului PNL.

Alte articole:   Simulare Evaluarea Națională 2023. Elevii de clasa a VIII-a susțin astăzi, proba scrisă la Limba română

Claudiu Coman, celălalt copreședinte al PNL Brașov, a precizat faptul că în vederea înlocuirii lui Atomei au fost luate în calcul trei variante, respectiv Iulian Mara, Ovidiu Sârghie și Ciprian Bucur. „A fost o decizie consensuală de a-l numi pe Ciprian Bucur în funcția de viceprimar al Brașovului”, a explicat Coman.

,,Sunt onorat de pozitia pe care o voi ocupa si le multumesc colegilor din PNL pentru increderea acordata, iar dupa ce ma voi familiariza cu atributiile functiei pe care o voi ocupa, voi continua proiectele aflate in derulare la aceasta ora, coordonate de fostul nostru coleg Adrian Atomei, iar alaturi de specialistii din Primarie si echipa din Executiv vom elabora noi proiecte pentru comunitatea brasoveana”, ne-a declarat Ciprian Bucur.

Distribuie dacă îți place!
 1. Si ce portofoliu va avea ? Se va ocupa de gunoieri, spatii verzi si calorifere ? Ca dupa origine, la aia pare sa se priceapa !!

  Reply
 2. Un tip foarte capabil, datorită lui manelistul ăla de Gheorghe Gheorghiu este cetățean de onoare. Sper că mai are și alți răsuflați umflați de onorat cu titluri.

  Reply
 3. Domnule Supeala, nu va alarmati !! Dpmnul Bucur a facut un efort sa-l propuna pe gheorghe Gheorghiu, deoarece ar fi preferat sa isi propuna un cantautor provenit din etnia sa: Guta, Vali Vijelie, sau Adrian Minune !

  Reply
 4. Pana se familiarizeaza Bucur (manelistu) cu dansurile moldovinesti vin alregerile locale . Mai coi te pina uma alta invata hora de la buruemesti

  Reply
 5. ce imi plac anonimii care sunt postaci la ordin… daca aveti oua, ziceti cu nume si prenume. lansati jigniri, dar nu veniti cu argumente de ce nu e bun ca viceprimar. Doru Supeala, macar, a adus unul, in opinia lui. Altceva???

  Reply
 6. Si pe tine cu ce identitate te-a fatat ma-ta, draga GiGiMiMi Fara Oua ?? Sau esti tot vreun rromulan si asa te numesti si in buletin !! Hai scutiti-ne de sclavul lui Scripcaru !! Poate se simte DNA sa-l ridice si pe el odata !!

  Reply
 7. Bucur e sluga lui Scripcaru, e un taranoi care parcheaza pe unde apuca, un semi-analfabet si un RROM !! Rusine, am ajuns sa fim condusi de slugi : Durbaca e sluga parnaiasului Hogea, iar Bucur, sluga hotului Scripcaru !! Rusine, porcilor !!

  Reply
 8. Iulian Mara era de 1000 de ori o solutie mai buna…dar, probabil vechiul conflic cu primarul Scripcaru, cel care nu a vrut validarea lui si a lui Vasile Bran ca si consilieri locali, a contat foarte mult. Pacat…nu vrem oameni cu coloana verticala la Primarie…un Gaborica II va fi si acest Ciprian Bucur.

  Reply
 9. Domnule Preda, macar Gaborica era capabil in ale administratiei, chiar daca exagera cu combinatiile…

  Reply
 10. Nu vorbiti urat, nu e frumos din partea voastra!
  Sunteti doar invidiosi ca nu aveti posibilitatea sa ajungeti intr-o functie de seama in frumosul nostru oras, fara sa fi facut nimic, fara pic de experinta si idee de ceea ce inseamna Administratie Publica Locala! 🙂
  Lasati omul in pace! E fericit!
  A iesit SEFU ! Paranghelie mare n sat ! 🙂
  https://newsbv.ro/2015/01/28/cancescu-arest-domiciliu-procurorii-contestat-decizia/#comment-24343

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.