blog-logo

Baschet: Olimpia CSU joacă acasă cu Nova Vita Târgu Mureș

Baschet: Olimpia CSU joacă acasă cu Nova Vita Târgu Mureș

dan calancea carlaFetele de la Olimpia CSU Brașov au început anul 2015 cu o victorie în deplasare la Satu Mare. Pentru trupa antrenată de Dan Calancea urmează un nou meci cât o finală. Duminică de la ora 16.30, în Sala Sporturilor „Dumitru Popescu Colibași”, Olimpia CSU Brașov primește vizita formației CS Nova Vita Târgu Mureș, într-un joc ce contează pentru etapa a 18-a a Ligii Naționale de Baschet Feminin. Înaintea partidei de duminică, „olimpicele” ocupă locul șapte în clasament cu 27 de puncte, în timp ce oasptele sunt pe poziția a zecea cu 23 de puncte.

„Ne așteaptă un meci foarte greu. Targu Mureș este o echipă mult mai puternică decât cea de anul trecut, are în componență cinci jucătoare din SUA, dar noi trebuie să câștigăm acest joc. În cazul în care vom reuși să ne impunem, atunci în proporție de peste 90%  suntem calificați în play-off. Cred că avem tot ce ne trebuie pentru a învinge formația din Târgu Mureș”, a spus tehnicianul olimpicelor, Dan Calancea.

Alte articole:   Utilizatorii Instagram sunt vizaţi de o campanie phishing. Recomandările specialiștilor

„Este un meci foarte important pentru noi, este ca o finală pentru calificarea în play-off. În tur am controlat aproape în întregime meciul de la Târgu Mureș, însă pe final au reușit să ne învingă. Acum vom juca acasă, pe propriul teren și trebuie să ne luăm revanșa. Ne-am antrenat bine, relațiile de joc sunt mult mai bune decât cele din turul campionatului. Suntem mult mai exacte în faza defensivă și reușim să marcăm destul de multe puncte. Cred că vom câștiga duminică”, a declarat și jucătoarea Carla Bartee.

Distribuie dacă îți place!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Anunţuri mică publicitate