blog-logo

Ciprian Bucur preia funcția de viceprimar de la Adrian Atomei

Ciprian Bucur preia funcția de viceprimar de la Adrian Atomei

ciprian bucur2

17.00 Adrian Atomei și-a anunțat intenția de demisiona în ședința ordinară din această după-amiază. Majoritatea din CL nu a mai luat însă în discuție numirea unui nou membru pe această funcție, subiectul schimbării viceprimarului urmând a fi abordat, cel mai probabil, în ședința ordinară din luna februarie.

„Îmi prezint intenţia şi disponibilitatea de a părăsi funcţia de viceprimar. Fac acest anunţ în concordanţă cu faptul că s-au produs o serie de  schimbări politice în Consiliul Local anul trecut (dizolvarea USL, fuziunea PNL-PDL şi formarea unei noi majorităţi, liberale, n.r.), iar eu am ales să renunţ la PNL şi să devin independent. Ţinând cont de formarea unei noi majorităţi, din care eu nu mai fac parte, cred că această decizie pe care am luat-o este o dovadă de normalitate politică”, a declarat  Atomei,

Alte articole:   Simulare Evaluarea Națională 2023. Elevii de clasa a VIII-a susțin astăzi, proba scrisă la Limba română

13.15 Contactat de newsbv.ro, co-președintele PNL Brașov, George Scripcaru, a declarat că încă nu se va produce această modificare, deoarece nu există un consens în rândul celor trei consilieri locali din vechiul PNL și nu este în regulă ca doi dintre ei să voteze împotriva celuilalt.

12.00 Surse oficiale din interiorul PNL Brașov ne-au confirmat faptul că Ciprian Bucur îl va înlocui pe Adrian Atomei.

Decizia liberalilor de a-l numi pe Ciprian Bucur este luată de câteva săptămâni, însă negocierile din interiorul Consiliului Local Brașov, de a-și asigura o majoritate confortabilă, a tergiversat modificarea din fruntea Primăriei.

Propunerea de înlocuire a lui Adrian Atomei va fi luată în ședința ordinară de astăzi a Consiliului Local. Acesta va rămâne consilier local independent (în contextul în care și-a exprimat apartenența la Partidul Liberal Reformator).

Distribuie dacă îți place!
  1. Totusi la finele sedintei de Consiliu Local de astazi Adrian Atomei a declarat ca va demisiona din functia de viceprimar.

    Reply
  2. ciprian bucur ar fi cea mai proasta alegere.de inainte de scindarea USL era omul lui georgica..nu are personalitate, nici politica nici personala…este ff slab profesional-ingineru-manageru, idem ca si cultura politica…are o singura calitate-SOLDAT DISCIPLINAT. EXECUTA NU COMENTEAZA…nu cred ca vrem ca inca o mana stanga, cum e deja vicele durbaca-cea care isi da singura cu stangu-n dreptu fara sa o impinga nimeni, sa tina fraiele orasului.

    Reply
  3. Mai bine ramane Atomei ! Ne-am saturat de slugi in functii publice ! Dupa Durbaca ( sluga parnaiasului Petre Hogea ) mai apare si acest individ excesiv de servil fata de Georgica… Individul nu are nici coeficient de mutra ! Pare un simplu minoritar care se ocupa cu PETuri si calorifere !!

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.