blog-logo

Se extinde domeniul schiabil la Predeal!

Se extinde domeniul schiabil la Predeal!

liviu cocos 2Primarul stațiunii Predeal, Liviu Cocoș, a anunțat că intenția administrației publice locale este de a dezvolta infrastructura destinată turiștilor.

La această oră sunt în construcție cel mai mare și mai modern SPA de pe Valea Prahovei, trei parcări etajate (P+2) și una terană, în zona Hotelului „Fulg de nea“, care însumează 1.200 de locuri de parcare, precum și modernizarea străzilor Libertății și Teleferic inclusiv iluminatul public (investiții de 40 de milioane de lei, din care cota de cofinanțare de la bugetul orașului este 2%). Aceste investiții trebuie finalizate până în decembrie 2015.

Vestea bună pentru iubitorii schiului, după cum a declarat edilul la Mix Actual, este intenția autorităților de a extinde domeniul schiabil cu încă opt kilometri, precum și amenajarea unei pârtii performante pentru sănii.

Alte articole:   Medicul Virgil Musta, răspunsuri la ”întrebări fireşti” legate de vaccinul anti-COVID-19

La această oră, cele mai mari probleme sunt determinate de lipsa locurilor de parcare. Astfel, la această oră sunt 300 de locuri de parcare, iar în weekend zilnic vin în zona pârtiilor peste 600 de mașini. Pe de altă parte, primarul Predealului spune că, deși autpritțiule locale vor rezolva problema parcărilor, nu se rezolvă statul la coadă la transportul pe cablu, în condițiile unei zile de vârf când pe pârtii vin peste 5.000 de turiști.

„Am făcut deja câțiva pași concreți pentru extidnerea domeniului schiabil, am pregătit docuemtnați și înprimăvara acestui an vom scoate la licitația asocierea dintre orașul Predeal și un partener privat pentru realizarea acestei investiții“, a mai precizat Cocoș.

Distribuie dacă îți place!
  1. Moldoveanu Bogdan 13 ianuarie 2015, 7:01 PM

    Extinde un rahat.Acest primar incompetent nu a fost in stare sa deszapezeasca strazile principale din Predeal de sarbatori, ce sa mai zic ca strazile sunt rupte, sunt praf.Se chinuie sa faca parcarea aia de la Fulg de nea, cred ca de cand s-a nascut.S-a ales praful de orasul Predeal si trebuie sa ii multumim din plin acestui praf de primar…………..

    Reply
  2. sunt curios unde extinde ca mai sus nu are unde sa se duca …

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Anunţuri mică publicitate