blog-logo

La Predeal, „persoanele cu sâni“ au interzis pe pârtia Clăbucet

La Predeal, „persoanele cu sâni“ au interzis pe pârtia Clăbucet

interzis pe partie cu saniDacă prostia ar durea, multă lume ar umba urlând pe străzi… Un panou care anunță reglementările impuse printr-o hotărâre a Consiliului Local Predeal în ceea ce privește accesul la pârtia Clăbucet a ajuns de râsul internauților.

Astfel, la Predeal, pe pârtia Clăbucet, au acces doar acele persoane care nu au… sâni. Cel care a montat panoul cu pricina spune că totul este reglementat de o hotărâre din 1998 a edililor predeleni.

 Ce-i drept, pentru cei care schiază, o femeie cu sâni poate fi mult mai periculoasă decât turiştii pe sănii, comentau, mucaliți, internauții.

Sursa fotografiei este pagina „Jurnalism pentru şanse egale“.

P.S.  Edilii din Predeal ne-au sunat și ne-au spus că poza ar fi trucată…

Distribuie dacă îți place!
Alte articole:   Trafic restricționat pe DN13, între Brașov și Feldioara pentru lucrări la rețeaua de canalizare
  1. Articolul din HCL vorbeste despre SĂNII, dar cei care au scris pancarta, agramati, desigur, au uitat un I la sfarsit. Iar cineva, in gluma, a pus caciula pe A, facandu-l Â. Pentru schiori, darele adanci ale saniilor sunt deosebit de periculoase.

    Reply
  2. Daca ati fi mai „rapizi” la minte, v-ati da seama ca acolo scria „sănii”. Se vede cum a fost modificata „caciulita” lui „ă” in „â” si ca un „i” a fost sters.
    Totusi, astea sunt stiri ?

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Anunţuri mică publicitate