blog-logo

Gyenes și Butuza au plecat spre Dakar 2015!

Gyenes și Butuza au plecat spre Dakar 2015!

gyenes butuzaDoi romani au plecat in Dakar, pentru cel mai dur raliu din lume. Au cheltuit o avere, ca sa-si puna viata in pericol. Daca ar fi ramas acasa, cei doi romani isi puteau cumpara cate un apartament.

Dakar 2015 va fi cel mai dur raliu din istorie. Pe concurenti ii asteapta cele mai lungi etape. Pilotii vor urca si la 5000 de metri in Anzi!!! Cel mai bun roman din istoria Dakarului, Gyenes a terminat pe 17, acum 3 ani. 

„Obiectivul, in primul rand sa termin cu bine, sa venim toti acasa cu bine. Costurile sunt foarte mari, ca la orice sport cu motor. Se ridica la 60 – 70.000 de euro”, spune Mani Gyenes, citat de sport.ro.

Alte articole:   Valiza cu amintiri a Mariei Butum din satul Veneția de Sus

Motocicletele au ajuns inaintea lor in America de Sud. „Pericole sunt la fiecare metru, la fiecare kilometru. Am ramas fara benzina, am ramas fara apa, m-am ratacit”, isi aminteste Marcel Butuza. 

Butuza si-a lasat afacerile de milioane din Brasov ca sa alerge a cincea oara in Dakar. Nu te-ai saturat? l-au intrebat partenerii de afaceri.

„Este o intrebare pe care mi-o pun si eu. Ce caut aici? Cand suntem acolo, nu prea ne gandim noi la chef sau la Revelion”, mai spune Butuza. 

Distribuie dacă îți place!
  1. TRAIASCA IARNA !! TRAIASCA DEZAPEZIREA !! TRAIASCA PRIMAVARA !! TRAIASCA ASFALTAREA !!

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.