blog-logo

Distracție cu trupa Bazzar în Times Pub

Distracție cu trupa Bazzar în Times Pub

trupa bazzarCauţi un ingredient secret pentru o seară de sâmbata formidabilă? Porneşte într-o aventură muzicală alături de trupa Bazzar! Te aşteptăm să fredonezi melodii îndrăgite la un concert ce îţi stârneşte buna dispoziţie şi pofta de dans. 

Îndrăgostiţi de muzică şi dependenţi de magia scenei, membrii Bazzar consideră că jumătăţile de măsură nu-şi au locul în muzică, de aceea oferă de fiecare dată un spectacol total, asezonat cu hituri şi animat de schimbări de ritm. Trupa Bazzar reuneste muzicieni cu experienta si pasionati, care s-au unit in formula actuala convinsi ca pot face muzica de calitate prin diversitate si abordarea unor genuri muzicale diferite.

Alte articole:   Un brașovean își închiriază apartamentul pe camere. Sufrageria, 250 de euro, dormitorul, 200 de euro

Rezerva o masa la: 0736 73 73 73. After party Soundtrack by Mr. Xanax

Intre ora 22:00 si ora 23:00 intrarea este gratuita. Dupa ora 23:00 va exista un suport pentru artisti de 20 lei. Accesul in locatie se face incepand cu ora 22:00 iar purtarea bratarii pe tot parcursul evenimentului este obligatorie. Odata cu bratara vei primi un bon consumabil care iti permite sa bei un shot sau un longdrink la alegere.

Distribuie dacă îți place!

Leave a Reply

Your email address will not be published.