blog-logo

Hochei: Corona Brașov a câștigat Cupa României

Hochei: Corona Brașov a câștigat Cupa României

hochei corona2ASC Corona Brașov a câștigat Cupa României la hochei pe gheață, duminică seara, pe Patinoarul Olimpic din Brașov, după ce a învins în finală pe HSC Miercurea Ciuc, cu scorul de 3-2 (0-2, 1-0, 2-0).

Ciucanii, deținătorii trofeului, au beneficiat de un debut excelent de meci, cu două goluri marcate în primele zece minute, prin Michal Satek (05:48) și Gergo Biro (09:10). Csaba Nagy (30:54) a redus din diferență pentru Corona, Peter Klouda (48:27) a restabilit egalitatea, iar Csanad Virag a înscris golul victoriei pe finalul meciului (58:31).

CSA Steaua București s-a clasat pe locul al treilea, după ce a învins pe Progym Gheorgheni cu scorul de 6-3 (3-1, 1-2, 2-0), în finala mică de sâmbătă.

Alte articole:   Trei tineri, consumatori de substanțe interzise, prinși în trafic în județul Brașov

Corona și-a trecut în palmares a doua sa Cupă a României (prima în 2012-2013), brașovenii jucând a șasea finală din ultimele șapte disputate. HSC Miercurea Ciuc va rămâne fără trofeu în acest sezon, după ce a ratat calificarea în faza play-off a Campionatului Național, iar în Liga MOL ocupă ultimul loc.

Ediția 2013-2014 a competiției a fost câștigată de HSC Miercurea Ciuc, la Galați, pe 14 septembrie anul acesta, 2-1 cu Corona, după prelungiri.

Distribuie dacă îți place!

Leave a Reply

Your email address will not be published.