blog-logo

Se pregătește schimbarea prefectului din Brașov. Citește aici care sunt variantele!

Se pregătește schimbarea prefectului din Brașov. Citește aici care sunt variantele!

Prefectura-BrasovIeșirea UDMR de la Guvernare, dar cu mențiunea că sprijină Guvernul, determină modificări în conducerea Prefecturii Brașov.

Astfel, dacă până ieri era vehiculată varianta unei rocade între prefectul Romer Ambrus Sandor Mihaly și subprefectul Mihai Mohaci, la negocierile de astăzi (inclusiv de la această oră) sunt luate în discuție două variante.

Partidul Liberal Reformator face presiuni pentru a i se acorda funcția de prefect, pentru care inițial se zvonea că e propus Valentin Șoneriu, însă în contextul în care PNL dorește să-l impună pe Ciprian Bucur pe funcția de viceprimar în locul lui Adrian Atomei, acesta din urmă este deja pe lista celor din București.

O a doua variantă este aceea ca locul de prefect să îl preia Roxana Mînzatu (PSD), care a mai deținut în trecut funcția de subprefect. În ambele situații, Romer Ambrus Sandor Mihaly ar urma să fie numit subprefect.

Alte articole:   Unde sunt rastelurile pentru biciclete în Brașov? De ce școlile nu sunt dotate cu așa ceva?

O altă chestiune discutată intens la București este ca Romer Ambrus Sandor Mihaly să preia locul prefectului român din Covasna, pentru care UDMR face presiuni incredibile pentru a fi schimbat după ce a amendat liderii locali maghiari cu 5.000 de lei a Partidului Civic Maghiar (PCM), pentru intonarea imnului Ungariei la Ziua solidarităţii naţionale a maghiarilor, din 4 iunie, amendă perfect legală de altfel, având în vedere că leglisația românească stabilește foarte clar în ce contexte oficiale se poate intona imnul unei alte țări…

Distribuie dacă îți place!
  1. Atomei, marul otravit din PLR, baiat de casa la SCripcaru&company

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.