Petre Roman: „Vom avea un Guvern din petice și găuri”

Petre Roman: „Vom avea un Guvern din petice și găuri”

petre roman2Deputatul PNL Petre Roman a reamintit astăzi, la Brașov, că la dezbaterea bugetului anul trecut, premierul declara că dacă nu demarează autostrada Comarnic  – Brașov demisionează.

„Iată că suntem la finalului anului 2014 și nu a început nimic. Nu s-a făcut nimic. De această dată, responsabilitatea este integral a acestui Guvern și a primului minstru. În schimb, dumnealor caută să facă un Guvern din petice și găuri. Așa cum arată și DN1, care este plin de petice și de găuri. Găuri de incompetență și petice, având în vedere că ei vor să facă un guvern cu parlamentarii unui partid care nu există și deputații minorităților”, a declarat Petre Roman.

Acesta spune că după votul din 16 noiembrie s-au născut așteptări foarte mari atât în România, cât și în afară, iar ei vor să facă „un Guvern de adunătură. Este o improvizație atât din punct de vedere politic, cât și al legitimății populare”.

În opinia deputatului liberal, PNL ar trebui să se implice și să formeze un nou guvern, cu oameni competenți, „pentru a putea intra într-o situație de normalitate atât din punct de vedere poiltic, cât și al legitimității democratice”.

Distribuie dacă îți place!
Alte articole:   Program de recuperare educaţională a copiilor vulnerabili din Prejmer și Viștea de Jos, implementat de Salvați Copiii
Loading...
loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published.