blog-logo

Viața bate filmul: Și-a găsit mama după 28 de ani!

Viața bate filmul: Și-a găsit mama după 28 de ani!

imbratisareÎntâlnire emoționantă la sediul Poliției Brașov. Oamenii legii au reușit să găsească mama unei brașovence după 28 de ani de la despățirea lor!

O femeie din judeţul Mehedinţi şi-a găsit mama după 28 de ani cu ajutorul poliţiştilor, după ce a fost abandonată de către tatăl său într-un orfelinat din Braşov pe când avea vârsta de un an.

Poliţia Braşov a fost sesizată în 3 noiembrie de o femeie în vârstă de 29 de ani, din judeţul Mehedinţi, care i-a rugat pe poliţişti să îi găsească mama, iar în cursul zilei de marţi aceasta a fost găsită în judeţul Vrancea.

„În urma investigaţiilor şi verificărilor efectuate de poliţiştii Biroului de Investigaţii Criminale din cadrul Poliţiei Municipiului Braşov, ieri (marţi – n.r.) s-a reuşit găsirea în judeţul Vrancea a mamei, în vârstă de 51 ani, care îşi căuta de asemenea fiica. Poliţiştii au finalizat astfel cu succes cercetările în acest caz, prin reîntregirea unei familii după 28 de ani”, a spus purtătorul de cuvânt al Poliţiei Judeţene Braşov, comisar şef Liviu Naghi, miercuri, într-o conferinţă de presă, citat de Mediafax.

Alte articole:   Vaccinul Pfizer, mai puțin eficient în cazul persoanelor care suferă de obezitate

Poliţiştii braşoveni au început căutările pornind de la evidenţele Maternităţii Braşov şi de la centrul de plasament unde fata a crescut, iar după o lună a fost găsită mama acesteia, acum în vârstă de 51 de ani, în judeţul Vrancea. În 1986, un braşovean şi-a abandonat fetiţa de doar un an la un orfelinat din oraş. Deşi pe certificatul fetiţei erau trecute numele ambilor părinţi, în urma unui conflict conjugal, bărbatul a abandonat copilul la orfelinat, susţinând că nu este al său.

Din acel moment, niciunul dintre părinţi nu a mai luat vreodată legătura cu fata. Mama fetei a divorţat şi a plecat cu ceilalţi copii pe care îi avea în judeţul Vrancea, iar în prezent are încă opt copii din mai multe căsătorii.

Alte articole:   INS: Scăderi considerabile ale sosirilor şi înnoptărilor în unităţile de cazare din România. Brașovul rămâne în top

După ce a crescut, fata a plecat din centrul de plasament din Braşov şi a ajuns în judeţul Mehedinţi, unde este căsătorită şi are, la rândul său, patru copii. Atât fiica, cât şi mama, care s-au revăzut marţi după 28 de ani, au preferat să-şi păstreze anonimatul.

Distribuie dacă îți place!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Anunţuri mică publicitate