blog-logo

Ellie White concertează în Times Pub!

Ellie White concertează în Times Pub!

 

Sursa foto: FHM

Sursa foto: FHM

Ellie White and Band Live Show dau startul la distracție în Times Pub, sâmbătă, 13 decembrie. 

Elena Baltagan (n. 28 februarie 1984, Buzău), cunoscută mai mult după numele de scenă Ellie White, este o cântăreață română de muzică dance și house. Este căsătorită cu un brașovean și are un copil.

Cariera ei muzicală a început în 2003, moment în care a fost solicitată să colaboreze cu băieții de la  DJ Project (Gino Manzotti și Dj Max),  devenind solista proiectului. Împreună, cei trei au reușit să „revoluționeze” muzica românească a acelor ani, fiind formația care a staționat cel mai mult timp (40 de săptămâni) în topurile radiourilor din România, cu o singură melodie, intitulată “Lumea ta”.

În anul 2005, varianta în limba engleză a single-ului “Lumea ta” a fost promovată de Ministry of Sound, (una din cele mai importante case de discuri din Europa) sub numele de “Elena – Before I sleep”. În anul 2006, Elena, împreună cu DJ Project, au câștigat premiul “Best Romanian Act” în cadrul galei MTV Europe Music Awards, care a avut loc la Copenhaga.

În mai 2007, formația primește, pentru al doilea an consecutiv, titlul de Cea mai bună trupă dance, la premiile MTV România.

La începutul anului 2008 DJ Project împreună cu Elena lansează, prin  Robbins Entertainment, primul lor album, “Before I sleep”, în Statele Unite ale Americii, sub numele de Elena. Albumul a fost lansat pe iTunes pe 18 martie 2008.

La finalul anului 2009, Elena întrerupe colaborarea cu DJ Project ca urmare a dorinței acesteia de a urma o cariera solo. Plecarea Elenei din trupa DJ Project a ocupat primele pagini din presa națională.

În anul 2010, Elena a revenit sub numele de scenă Ellie White, cu un nou single, „Nu te mai caut” care, în doar căteva săptămâni, a intrat pe locul #1 ca număr de difuzări pe radiourile de specialitate din România, aducându-i  artistei titulatura de “New Entry Top Hit 2011” , “Best Female” la Romanian Top Hits 2011 , “Best New Act” la Romanian Music Awards 2011 și “Best Romanian Song” la Callatis Awards 2011. În următoarea perioadă Ellie White lansează piesele “Power of Love”, “Sete de noi” , “Ziua mea”, “Feel ft. Kourosh Tazmini ” și “Vânzător de lumină ft. Viky Red” care îi aduc următoarele premii: „Best Comeback” la Media Music Awards 2012 , „Girls Top Hit” , „Best Star” la Romanian Top Hits 2012, „Best Girls Act” la Romanian Top Hits 2013 și „Mamaia Best Female Artist” la Mamaia Music Awards 2013.

Rezervari se pot face la tel. 0736 73 73 73. 

After party Soundtrack by Pondera DJ. Între ora 22:00 si ora 23:00 intrarea este gratuita. Dupa ora 23:00 va exista un suport pentru artisti de 20 lei.
Accesul in locatie se face incepand cu ora 22:00 iar purtarea bratarii pe tot parcursul evenimentului este obligatorie. Odata cu bratara vei primi un bon consumabil care iti permite sa bei un shot sau un longdrink la alegere.

Distribuie dacă îți place!
Alte articole:   28 februarie: 2.830 cazuri noi de infecții cu coronavirus. 108 la Brașov
  1. cancan din 10 decembrie anul trecut 🙂

    Reply
  2. Un singur lucru sper: că tanti asta își plătește aceste articole de mică publicitate.

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Anunţuri mică publicitate