blog-logo

Distracție și patinoar artificial la Ghimbav, în perioada sărbătorilor

Distracție și patinoar artificial la Ghimbav, în perioada sărbătorilor

primaria-ghimbavFrumuseţea sărbătorilor de iarnă va fi percepută intens şi la Ghimbav. Primăria pregăteşte un spectacol magnific de muzică şi culoare.

Bradul natural din faţa instituţiei va fi aprins în data de 5 decembrie, iar beculeţele multicolore şi moşii cu reni instalaţi pe stâlpi vor lumina în fiecare noapte străzile din tot oraşul.

Pe lângă acest eveniment, copiii vor avea ocazia să se întâlnească cu Moş Crăciun în persoană în data de 19 decembrie. Acesta va fi prezent în centrul localităţii unde va avea loc un impresionant spectacol de colinde şi alte cântece specifice sărbătorilor de iarnă.
Tot în aceeaşi zi, localnicii şi turiştii prezenţi în localitate vor putea asista la un program artistic şi folcloric bogat, cuprinzând cântece şi dansuri populare, din care nu va lipsi Ansamblul „Doruleţu”, festivităţile urmând să se încheie cu un concert de zile mari susţinut de două trupe surpriză.

Alte articole:   MAE: O româncă a fost ucisă de un rechin în Marea Roșie din Egipt

Lângă sala de sport şi biserică va fi amenajat un patinoar artificial. Lucrările efective pentru construcţia de 600 de metri pătraţi vor începe zilele acestea, astfel încât obiectivul sportiv şi de agrement să fie inaugurat în data de 15 decembrie 2014.

Patinoarul va funcţiona timp de trei luni pe an, în perioada 15 decembrie-15 martie. Primăria îşi propune prin acest proiect să bucure copiii din Ghimbav şi să îi facă să simtă frumuseţile sezonului rece.

Distribuie dacă îți place!
  1. Cea mai noua oferta de lucru! Foarte multi oameni s-au convins de seriozitatea noastra! NU este necesara niciun fel de experienta! Oferim curs gratuit si complet de instruire de la zero! Selectam urgent dezvoltatori de proiect pentru piata nationala si mondiala. Plata castigurilor realizate este garantata prin contract legal. Se lucreaza part-time (in timpul liber) sau full-time, la alegere.
    Cerem seriozitate maxima si dorinta de a invata ceva absolut nou si de viitor. Va oferim alte detalii dupa ce trimiteti textul ”Info” la adresa de email: Paul.Bucatariu@yahoo.com

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.