Sexul în gară este periculos!

Sexul în gară este periculos!

Gara_BrasovProcurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Braşov au dispus începerea urmăririi penale, în data de 5 decembrie 2014, împotriva unei tinere de 21 de ani – Georgeta Mihaela Brumaru, „tentativă la omor calificat” şi „tâlhărie calificată” şi faţă de inculpatul Csaba KLepdat (30 de ani), pentru „complicitate la tentativă la omor calificat” şi „complicitate la tâlhărie calificată”, fiecare dintre aceste infracţiuni fiind comisă în stare de recidivă.

„Din probatoriul administrat în cauză până în acest moment al urmăririi penale, a rezultat faptul că în noaptea de 5 decembrie 2014, aflându-se în zona staţiei CFR din Braşov, inculpata Brumaru Georgeta Mihaela a intrat în legătură cu victima C.G. (57 ani) în scopul întreţinerii unor relaţii sexuale contra cost, pe care ulterior a condus-o într-o zonă retrasă şi slab luminată unde inculpatul LEPEDAT CSABA a atacat-o prin aplicarea mai multor lovituri cu cuţitul în zona abdominală, loviturile determinând leziuni care au pus în primejdie viaţa victimei“, ne-a precizat Mihaela Alina Popescu, prim-procuror delegat în cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Braşov.

După ce l-au înjunghiat, cei doi agresori au sustras victimei suma de 294 lei, abandonând-o într-o baltă de sânge, în apropierea peronului I din staţia CFR.

Procurorii au formulat propunere de arestare preventivă faţă de inculpaţi, magistrații fiind de acord cu arestarea preventivă a ambilor inculpaţi, pentru pe o durată de 30 de zile.

Distribuie dacă îți place!
Alte articole:   Prelungirea stării de alertă este ”aproape iminentă”. Tătaru susține că e posibilă carantinarea unor localități
Loading...
loading...
  1. Acolo in gara mergea si Macedonschi sa isi satisfaca nevoile, sunt multi martori care l-au vazut !

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.