blog-logo

Trupele Dying Fetus, Goatwhore, Malevolence şi Fallujah, în premieră în România – la Brașov

Trupele Dying Fetus, Goatwhore, Malevolence şi Fallujah, în premieră în România – la Brașov

rockstadtDying Fetus, Goatwhore, Malevolence şi Fallujah, unele dintre cele mai apreciate şi importante formaţii ale curentului contemporan death metal, vor concerta în premieră în România, în club Rockstadt din Braşov, pe 9 decembrie.
Astfel, Fallujah va fi prima trupă care va urca pe scenă, de la 20.35, fiind urmată de Malevolence, Goatwhore şi Dying Fetus.

Dying Fetus este una dintre formaţiile cerute constant de publicul român, însă, până acum, nu a venit niciodată să concerteze în România. Dying Fetus are o activitate de peste 20 de ani şi un palmares discografic care include 14 lansări oficiale, americanii construindu-şi un renume la nivel internaţional graţie preciziei ireproşabile, caracterizată prin structuri şi riff-uri complexe şi un mesaj politic pe măsură. De asemenea, Dying Fetus este una dintre puţinele formaţii ale curentului extrem care a avut şansa de a urca pe scena festivalului britanic Download, mulţumită unei campanii online desfăşurate la iniţiativa fanilor. Este şi una din trupele metal cu o activitate concertistică impresionantă, iar turneul din iarnă marchează sfârşitul unei pauze concertistice notabile pe continentul european.

Alte articole:   Cutremur de mare adâncime, în această noapte, în zona Vrancea

O alta trupă care va concerta în premieră în România, Goatwhore a debutat în 1997, iar, pe parcursul anilor, a conturat o abordare inedită a muzicii death metal, încorporând sonorităţi black metal şi lansând peste şase materiale discografice. Goathwore ajunge în România pentru a-şi promova cel mai nou album, „Constricting Rage of the Merciless”, lansat în acest an.

Malevolence este una din cele mai apreciate formaţii din noul val britanic, un mix stilistic între sonorităţi în stilul Lamb Of God, Hatebreed, At The Gates, Terror şi Crowbar. Dupa lansarea a două materiale demo care au atras interesul scenei hardcore britanice, trupa Malevolence şi-a început activitatea concertistică şi a deschis show-uri pentru nume ca Hatebreed, While She Sleeps, Vision Of Disorder şi The Acacia Strain. Malevolence va ajunge în România pentru promovarea albumului de debut, „SOAR”.

Alte articole:   Şcolile ar putea rămâne închise şi după vacanţa de două săptămâni

Lansată în 2007, Fallujah poate fi catalogată drept o definiţie a eticii, investind numeroase luni şi săptămâni în turnee şi studio. Devotamentul trupei pentru muzica nonconvenţională i-a oferit o notorietate de invidiat, iar albume ca „The Harvest Wombs” şi „Nomadic” au pavat drumul către o nouă abordare şi perspectivă a muzicii death metal. Trupa ajunge în România pentru a-şi promova noul album, „The Flesh Prevails”.

Pentru concertul din data de 9 decembrie este disponibil un număr limitat de 350 de bilete. Acestea au fost deja puse în vânzare în reţeaua Eventim – librăriile Cărtureşti, magazinele Germanos, Orange şi Vodafone, Unirea Shopping Center, magazinul Muzica şi librăriile Humanitas -, precum şi online. De asemenea, biletele sunt disponibile în club. Preţul unui bilet achiziţionat până în data de 8 decembrie va fi de 60 de lei (achiziţonat din club) şi 66 de lei (achiziţionat din reţeaua Eventim). La intrare, biletul va costa 75 de lei.

Alte articole:   Festivalul Concurs de Muzică Populară pentru Tineri Interpreţi „Flori în Ţara Bârsei”, ediția a XIII-a

Concertul de la Braşov este organizat de clubul Rockstadt şi face parte dintr-o serie de evenimente warm-up pentru ediţia din 2015 a Rockstadt Extreme Fest.

Distribuie dacă îți place!

Leave a Reply

Your email address will not be published.