blog-logo

Danezii de la JYSK deschid joi un magazin în ELiana Mall

Danezii de la JYSK deschid joi un magazin în ELiana Mall

jysk brasovLa 35 de ani de la primul magazin deschis în lume, JYSK România, retailerul danez de mobilier și decorațiuni interioare, anunță deschiderea unui nou magazin în Brasov – Eliana Mall. Cu o suprafață de 1100 de metri pătrați și cu o ofertă diversificată de produse pentru casă și grădină, noul spațiu aduce în premieră la Brasov conceptul modern de magazine JYSK Danemarca.

„Ne face plăcere să anunțăm deschiderea magazinului din Brasov. În eforturile noastre permanente de a oferi clienților cele mai bune produse și soluții de mobilier și decorațiuni interioare, am reușit să deschidem un nou spațiu, generos, bine compartimentat și apropiat de nevoile clienților noștri din zonă. Magazinul din Brasov este al 22-lea magazin pe care JYSK îl deschide în România și arată determinarea companiei de a ajunge într-un timp scurt la cât mai mulți români. Sper să fim pe placul localnicilor și mai sper ca produsele JYSK să ajungă în cât mai multe case și apartamente”, a declarat Iraida Paiuc, Sales & Marketing Manager, JYSK România.

Alte articole:   Cum să asigurați ieftin o mașină în Marea Britanie

„M-am apropiat de acest brand în ultima perioadă după ce tot mai multe produse de casă și grădină pe care le-am găsit în acest magazin s-au pliat perfect pe nevoile mele. Astfel, numeroase produse JYSK au ajuns în casa mea și mă bucur zilnic de ele, lucru pe care îl împărtășesc cu prietenie și încredere. Voi fi joi, 4 decembrie, la Brasov, cu prilejul deschiderii unui nou spațiu JYSK și ca să îmi văd prietenii și fanii brasoveni”, a declarat maestrul Ovidiu Lipan Țăndărică.

Deschiderea de la Brasov va aduce în prim plan și o multitudine de oferte pentru clienții celebrului lanț de magazine. Primii 250 de clienți vor primi gratuit cd-uri cu muzica și autograful maestrului Ovidiu Lipan Țăndărică și o pernă cu umplutură naturală, toți clienții care ajung între 8 și 10 dimineața la magazin primesc cafea și croissant și o serie de produse vor fi oferite la prețuri speciale. Astfel, cei prezenți în ziua deschiderii la magazin vor putea achiziționa scaunul de birou Nimtofte la doar 130 de lei, set Dining Thyholm cu masă și patru scaune la doar 300 de lei sau prosoapele Malung de 90cm/50cm la doar 10 lei.

Alte articole:   Ce pot face șoferii care au RCA la City Insurance?

(P)

Distribuie dacă îți place!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

De top în Brașov