blog-logo

Clujenii de la Relative, concert în Subsol

Clujenii de la Relative, concert în Subsol

relative clujBenediktus Production prezinta vineri, 5 decembrie 2014, concertul trupei clujene de rap metalcore, Relative. Evenimentul la care va invitam se va desfasura in Subsol Club (str. Sfantul Ioan Nr.11) din Brasov.
Formatiei Relative i se va alatura trupa brașoveană F.A.N. cu un show special conceput pentru acest eveniment.
Support act: 10 lei. RSVP: 0722892356
Relative
Relative e trupa clujeana de hardcore-punk / rap-metal , care si-a inceput activitatea sustinand concerte la inceputul anului 2009. Mai exact, stilul performat ar putea fi numit chiar deviant, fapt datorat eterogenitatii grupului, membrii avand gusturi muzicale diferite, fenomen sesizabil inclusiv la stilul ritmului vocalistilor Tiber El Magico, Posset Gayway precum si a chitaristul care compune instrumentalul, Looch Parotti.
Mai important decat stilul muzical caruia ar vrea o trupa sa-i apartina, este mesajul pe care vrea sa-l transmita, si starea pe care vrea s-o provoace.

Alte articole:   Instanța i-a repus în funcții pe cei 3 consilieri PNL Făgăraș excluși din partid

Ca scop muzical, cei doi mai sus mentionati, impreuna cu tobosarul- Toedru Bangros, basistul-Lugar Zeeknu, isi propun sa emita un sound care sa trezeasca o energie joviala, un amuzament pe seama interpretarii saracaciase a realitatii, invitand in acelasi timp la o upgradare mentala, si nu la degradare (prin incurajarea unor emotii disfunctionale ca agresivitate, manie, disperare, tristete, atasament fata de fosti parteneri etc). E mai mult o rebeliune strategica si mai putin instinctiva contra propriilor limite mentale, decat una vis-à-vis de sistem.

Fiind constienti de micile vicii ale ascultatorilor, trupa Relative nu promoveaza consumul de substante, nici unul dintre versuri nu contine un astfel de mesaj.

Alte articole:   PSD nu dă înapoi: vrea guvern de tehnocrați și alegeri anticipate

Evoluand in stil fast-food Relative a reusit sa sustina concerte pe meleagurile natale si internationale , fiind invitati la festivale ca: Bucovina Rock Castle, TIFF, IRAF-Timisoara , Up-Down Cup , Drop n Roll -Petrosani (downhill) ,STUFSTOCK 2009 din Vama Veche ,NGOMFest – Prizren-Kosovo,Plopstok-Satu Mare,Rock in Toamna -Sibiu si PENINSULA -Fel-Sziget.

Fiind o trupa tanara, Relative se bucura de astfel de feedback-uri pozitive, fiind deschisa in acelasi timp chiar si posibilelor critici, considerandu-le o sursa de dezvoltare.

F.A.N.

Trupa F.A.N. este o trupa de pfunk-rock din Brasov care a fost infinntata 2010. Trupa invita oamenii la distractie dar si la delectare prin auditie. Repertoriul este unul variat care contine piese proprii, in mai multe stiluri de la jazz/rock la funk/rock cu influente de punk si progressive. Au in repertoriu si coveruri si trupa poate sustine recitaluri de improvizatii/ jam-session in orice stil.

Alte articole:   Virgil Popescu: Consumatorii casnici vor plăti maxim 71 de bani pe KWh, exact cât plăteau anul trecut

Trupa a castigat concursul Rock Jazz Folk 2011 Craiova (categoria rock). Respectiv locul 3 la concursul Local Heroes din Sfantu Gheorghe in 2011 si locul 3 la concursul Rock in Park 2014 (Arenele Romane, Bucuresti). Trupa a avut concerte in Galati, Targoviste, Bucuresti (Club A), Campina, Sibiu, Campulung si Brasov. Trupa a cantat in deschiderea concertului aniversar Grup 74 ( Piata Sfatului Brasov). Live jam session cu Hanno Hoeffer la club Fiord Targoviste. Trupa momentan lucreaza la un proiect inedit, un scurt metraj inregistrat live la un studio.
Membrii: Watzatka Robert- Chitara, voce, Bartos Nandor- Clape, chitara, voce, Bodi Istvan- Bas, Suto Akos- Tobe.

Distribuie dacă îți place!

Leave a Reply

Your email address will not be published.