blog-logo

Spectacole ale Operei Brașov, programate pentru miercuri

Spectacole ale Operei Brașov, programate pentru miercuri

casa muresenilor recital4Chiar dacă cea de-a XII-a ediție a Festivalului Internațional de Operă, Operetă și Balet s-a încheiat în ultima zi a lunii noiembrie, Opera Brașov nu se gândește la vacanța de iarnă, ci propune pentru miercuri două evenimente.

Astfel, de la ora 11.00, în Sala Operei, va avea loc spectacolul pentru copii „Fata moșului cea cuminte”, din distribuția căruia fac parte Anca Pănescu, Magdalena Traian, Mihaela Marele, Sonia Hazarian, Nora Vlad, Cristian Fieraru, Iulia Pîrlea, Maria Petcu-Catrina, Marcel Zănescu, Bogdan Mirică, Mugurel Oancea. Regia spectacolului este semnată de F. Marinescu și V. Popescu. Prețul biletelor este de 7 lei.

Tot miercuri, 3 decembrie 2014, de la ora 17.00, la Muzeul „Casa Mureșenilor”, va avea loc Recitalul de la ora 5 intitulat „Liniștea iernii”, susținut de artiști ai Operei Brașov. Soliștii Maria Petcu-Catrina, Corina Klein, Cristina Roșu, Claudiu Bugnar și Marian Rește, alături de actrița Nora Vlad și pianista Sena Ducariu, se vor reîntâlni cu publicul fidel de la Casa Mureșenilor, invitându-l să asculte lucrări muzicale îndrăgite de operă (Aria Calomniei din „Bărbierul din Sevilla” de G.Rossini, Aria lui Leporello din „Don Giovanni” de W.A.Mozart, Barcarola din „Povestirile lui Hoffmann” de J.Offenbach), operetă și musical (Aria prințului Su-Chong din recenta premieră a Operei Brașov, „Țara Surâsului” de F. Lehar, Aria Mariei din musicalul „West Side Story” de L. Bernstein), canzonete italiene și șlagăre din repertoriul spaniol și american.

Alte articole:   Klaus Iohannis nu s-a abținut nici de Ziua Națională să nu vorbească despre alegeri

Intrarea se face pe bază de bilete care se pot procura de la Muzeul „Casa Mureșenilor” Brașov (Piața Sfatului nr. 25).

Distribuie dacă îți place!

Leave a Reply

Your email address will not be published.