blog-logo

Un făgărășean căutat de austrieci a fost arestat. Va fi extrădat

Un făgărășean căutat de austrieci a fost arestat. Va fi extrădat

Pervers sexual arestatPoliţiştii brașoveni au capturat  un bărbat, urmărit  internaţional pentru furt de  către autorităţile austriece.

„În data de 30.11.2014, poliţişti din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale  şi Poliției Municipiului Făgăraș au  capturat pe raza municipiului Făgăraș un localnic de  38 de ani, urmărit în baza unui mandat european de arestare. Autorităţile judiciare austriece au emis pe numele său  mandat european de arestare, întrucât este suspectat de comiterea unui furt în noaptea de 4/5.07.2014, când dintr-o hală din localitatea Bruckneudorf, Austria, au fost sustrase prin efracție mai multe bunuri, cauzându-se un prejudiciu de 24.648 Euro“, a precizat cms. șef Liviu Naghi, purtătorul de cuvânt al IJP Brașțov.

Alte articole:   Kids Tâmpa, învinsă de Dunărea Călărași

Bărbatul a fost prezentat Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Braşov, care a emis  pe numele acestuia  ordonanţă de reţinere, iar ulterior magistrații au dispus arestarea sa preventivă. Bărbatul a fost încarcerat în arestul I.P.J. Brașov, urmând ca zilele următoare să fie extrădat către autorităţile judiciare austriece.

Distribuie dacă îți place!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Anunţuri mică publicitate