blog-logo

Expoziție a fanilor Lego la Muzeul Civilizației Urbane

Expoziție a fanilor Lego la Muzeul Civilizației Urbane

legoMuzeul Civilizaţiei Urbane a Braşovului vă invită în perioada 3 – 7 decembrie 2014 să vizitaţi Expoziţia de iarnă a Asociaţiei Brickenburg, asociaţie a fanilor LEGO®.

Pentru prima dată anul acesta expoziţia se va desfăşura simultan în trei oraşe, respectiv Cluj-Napoca, Bistriţa şi Braşov.

În secţiunea braşoveană vizitatorii se vor putea familiariza cu sistemul LEGO® Tehnic, având posibilitatea să observe funcţionarea diverselor mecanisme construite din piese LEGO® şi să vadă seturi funcţionale produse de celebra companie de jucării din anii `80 ai secolului trecut şi până în prezent.

Cei curioşi, indiferent de vârstă, vor avea posibilitatea să testeze moduri de combinare ale elementelor LEGO® la micul atelier de construcţii din cadrul evenimentului.

Alte articole:   Cauți medic bun de stomatologie copii în Brașov?

Vernisajul va avea loc în data de 4 decembrie, la ora 14:00 la Muzeul Civilizaţiei Urbane a Braşovului din Piaţa Sfatului nr. 15.

Programul de vizitare este de miercuri, 3 decembrie, până duminică, 7 decembrie 2014, între orele 9-17, iar preţul unui bilet este de 1,5 lei.

Brickenburg [1 – 3 iunie 2010] from douanutri on Vimeo.

Distribuie dacă îți place!

Leave a Reply

Your email address will not be published.