blog-logo

Ce modificări vrea Răzvan Popa în structura Primăriei Brașov

Ce modificări vrea Răzvan Popa în structura Primăriei Brașov

razvan popaConsilierul local Răzvan Popa (PSD) a declarat, astăzi, că, la discuțiile pentru bugetul pe anul viitor al municipiului, se impun două modificări, având în vedere experiența lui atât ca viceprimar, cât și de consilier local.

„Una este pe partea de învățământ și consider că este necesară reînființarea compartimentului care să se ocupe de problematica de învățământ, de la investiții și până la reparații curente, chestiune care trebuie gestionate de către Primărie. Astăzi lucrurile sunt împărțite, partea de repații este la Direcția Tehnică, partea de intervenții la Serviciul Patrimnoiu,  iar cea de litigii la Direcția Administrație Publică Locală. A mai existat un asemenea serviciu care a fost desființat, nu știu din ce motice, iar directorii școlilor trebuie acum să facă o mulțime de hârtii către diverse locuri din Primărie. Prin reînființarea acestui serviciu se va gestiona mult mai bine și mai eficient această problemă deosebit de importantă care este educația, iar directorii școlilor scapă de birocrație“, a declarat Răzvan Popa.

Alte articole:   Andreea Moldovan, despre orele de sport fără măști: Este păcat să compromiți tot efortul din școală

A doua direcție unde ar trebui intervenit, mai spune Popa, este partea de evenimente. În prezent, acestea sunt gestionate de către Direcția de Relații Externe, Evenimente și Cultură, care trebuie să acopere un domeniu foarte larg: „De aceea, cred că partea de evenimente ar trebui externalizată, pe criterii pe care trebuie să le stabilească foartea clar Consiliul Local, după specificul evenimentului, după anotimp, pentru că există diverse firme sau indivizi, care plătesc chirie pe o anumită zonă a domeniului public și care ulterior reînchiriază locația pe sume de 4-5 ori mai mari.  Trebuie să existe un plan făcut, o logică, iar bugetul lcoal să nu piardă bani, nu să ia cineva Piața Sfatului cu 2,5 lei/mp si să închirieze cu 30 de lei/mp. Vor fi idei pentru, vor fi idei contra, dar trebuie să dezbatem acest subiect și vom vedea ce decide majoritatea din COnsiliul Local“.

Distribuie dacă îți place!
  1. Ati vazut ce scor ati luat la prezidentiale la Brasov ? Asta inseamna ca nu prea ne mai intereseaza ideile psdului. Apropo, unde-i festivalul ala de pizza napoletana de ziceati nu de mult? Vorbe ! Doar vorbe !

    Reply
  2. Pai cum si sa nu mai castig eu nimic ?

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Anunţuri mică publicitate