blog-logo

Baschet: Debut cu dreptul pentru „olimpice“ în returul LNBF

Baschet: Debut cu dreptul pentru „olimpice“ în returul LNBF

baschet olimpia csuFormaţia de sub Tâmpa a învins, ieri, în deplasare, formaţia Universitatea CSM Oradea cu scorul de 84-58 (25-14, 23-19, 17-11, 19-14), într-un meci din etapa a 14-a a Ligii Naţionale de baschet feminin.

Duelul dintre cele două formații s‐a jucat în devans, fiind primul meci al returului din Liga Națională de Baschet Feminin, etapa a 14-­a fiind programată normal în perioada 4-­7 decembrie.
Brașovencele pregătite de Dan Calancea și-­au adjudecat toate cele patru sferturi ale confruntării. Cele mai bune jucătoare din lotul Olimpiei au fost americancele Carla Bartee şi Britney Jones. Bartee a reuşit un ‘„double-double“, 20 de puncte şi 15 recuperări, iar Jones a contribuit la victorie cu 24 puncte marcate, 2 recuperări şi 4 pase decisive.

Alte articole:   Lista medicilor de familie din județul Brașov unde se pot face teste rapide COVID-19

Oradea are în acest moment un bilanț de 12 înfrângeri și 2 victorii, în timp ce gruparea de sub Tâmpa are la activ 8 meciuri câștigate, 5 pierdute și un meci mai puțin disputat.

Olimpia Braşov va disputa astăzi, de la ora 12.00, un nou meci, la Arad, contra vicecampioanei naţionale, ICIM. Partida este o restanţă din runda cu numărul 12.

Distribuie dacă îți place!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Anunţuri mică publicitate