blog-logo

Schimbări în rândul consilierilor locali ai PDL de la Braşov. Mihai Costel a demisionat şi a intrat şeful tineretului din PDL

Schimbări în rândul consilierilor locali ai PDL de la Braşov. Mihai Costel a demisionat şi a intrat şeful tineretului din PDL
Octavian Eugen Ciovica _andreipaulfoto_primariabrasov (40)

Foto: Andrei Paul

După ce consilierul local PDL Mihai Costel şi-a dat demisia (lucru anunțat în exclusivitate de newsbv.ro în urmă cu două săptămâni AICI), în şedinţa de plen de ieri a Consiliului Local Braşov a fost numit un nou membru în acest for. Octavian Eugen Ciovică a fost propus pentru învestitură de pe poziţia 32 pe lista de supleanţi depusă de PDL la alegerile locale din 2012, după ce Mirela Vlad şi Daniela Felegean, aflate pe listă înaintea sa, şi-au pierdut calitatea de membre ale partidului.

Acesta are 30 de ani, urmează cursurile de Administraţie Publică la Facultatea Spiru Haret din Braşov (anul 2) şi este copreşedintele organizaţiei municipale de tineret din noul PNL, fiind totodată şi vicepreşedinte al Biroului Permanent Naţional de tineret.

Alte articole:   Mai este puțin până se lansează cartea „3în1”

În urma numirii lui Octavian Eugen Ciovică, s-a modificat şi componenţa comisiei de validare, precum şi a comisiilor 4 şi 5 ale Consiliului Local. Locul lui Mihai Costel în Comisia Juridică (Comisia nr. 5) a fost luat de consilierul local Adrian Oprică (PDL), iar în locul lui Oprică la Comisia de Cultură a fost numit Octavian Ciovică. Noul consilier l-a înlocuit pe colegul care a demisionat şi din consiliile de administraţie ale unităţilor de învăţământ.

Distribuie dacă îți place!
 1. Analfabetul asta nu stie nici sa-si scrie numele corect si astia l-au pus la cultura ? Oricum, tipic PDL, promoveaza doar bisnitari si interlopi !!

  Reply
 2. Un analfabet integru…..ne stim, dar imi pare rau de el…

  Reply
 3. Ciovica ești un gunoi împuțit!

  Reply
 4. Nu an scris așa ceva.
  Ciovica e băiat fain, mi-a dat de multe ori bani de mâncare când fugeam de acasă.

  Reply
 5. Ciovica este omu lu jigodia de Ștef Kaitar care este un mafiot .
  Ăștia sunt periculoși si perverși si își bat joc de tine dacă ai probleme de sănătate
  Când aveam probleme cu „robinetul” râdeau de mine
  Cică trag cu gloanțe oarbe. Niște fraieri

  Reply
 6. Frumos ar fi sa rezolvati problema apei calde la 10.700 de apartamente . ANIMALELOR !!!

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Anunţuri mică publicitate