blog-logo

Noile capetele de linie ale RAT vor funcţiona în regim de autogară

Inaugurare capat RAT Triaj autobuze RAT (9)Firmele de transport persoane vor avea acces să îmbarce sau să debarce pasagerii în noile capete de linie RAT date în folosinţă după ce au fost modernizate. Astfel, aleşii locali au aprobat ca terminalele RAT din Triaj, Rulmentul, Poienelor şi Municipal, să funcţioneze în regim de autogară şi să fie trecute în administrarea Regiei de Transport.

Efectul urmărit constă în reducerea suprapunerilor cu traseele de transport urban, iar ca urmare a finalizării proiectului de modernizare a acestor capete de linie, există şi infrastructura necesară în acest sens. „Unul din obiectivele acestui proiect îl constituie realizarea unor noduri de transfer a populaţiei care locuieşte în împrejurimile municipiului Braşov, dar se deplasează către şi de la locul de muncă sau şcoală în Braşov, putându-se astfel evita supraaglomerarea căilor rutiere ale municipiului. Acest proiect stă la baza realizării unui sistem integrat de transport public care să contribuie la dezvoltarea economică, socială şi culturală a întregii regiuni şi care va prezenta o serie de avantaje pentru populaţia deservită”, au precizat reprezentanţii Primăriei Braşov. În cadrul terminalelor au fost amenajate şi locuri de parcare, astfel ca persoanele care vin cu maşinile personale din afara municipiului să poată parca aici şi să folosească în interiorul oraşului transportul în comun.

Distribuie dacă îți place!
Alte articole:   Family Start: Guvernul anunță credite garantate de stat pentru organizarea de nunți, botezuri sau cumpărarea unei mașini

Leave a Reply

Your email address will not be published.