blog-logo

Weekend negru pe străzile din Brașov

Weekend negru pe străzile din Brașov

semnalizare accidentUn accident cu urmări tragice a avut loc sâmbătă dimineață, la ora 9,45, pe  DN 13. Un harghitean de 27 ani, care conducea un autoturism din direcția Sighișoara către Rupea, nu a adaptat viteza la condițiile de drum, iar într-o curbă la stânga, în condițiile unui carosabil umed, a pierdut  controlul volanului și autoturismul condus de el s-a răsturnat în afara carosabilului.

Din păcate, accidentul s-a soldat cu decesul unei fete de 19 ani, aflată în autoturism, precum și cu rănirea conducătorului auto și a altor două persoane aflate în autoturism.

Un alt accident a avut loc pe Calea București, la ora 21.30, un brăilean de 30 ani, aflat sub influența băuturilor alcoolice, conducea un autoturism, dinspre strada Poienelor spre centru. La o trecere pentru pietoni semnalizată corespunzător nu a acordat prioritate și a accidentat grav o femeie în vârstă de 68 ani, care traversa strada regulamentar.

Alte articole:   Andreea Moldovan, despre orele de sport fără măști: Este păcat să compromiți tot efortul din școală

Conducătorului auto i s-au recoltat probe biologice la spital, în vederea stabilirii alcoolemiei și este cercetat în stare de libertate pentru infracțiuni la Legea Circulației.

 

Distribuie dacă îți place!

Leave a Reply

Your email address will not be published.