blog-logo

Baschet: Olimpia CSU a învins CST BC Alexandria

Baschet: Olimpia CSU a învins CST BC Alexandria

baschet olimpia csu2Elevele lui Dan Calancea au obținut a 7‐a victorie din acest stagiu. Astfel, Olimpia CSU Brașov a încheiat prima parte a campionatului cu o victorie pe propriul teren, în fața lui CST BC Alexandria.

Formația de sub Tâmpa s-­a impus cu scorul de 89­76, pe sferturi 19­-19, 24­-15, 28-­13, 18-­29. După un prim act în care cele două combatante și­-au luat pulsul, a intrat în scenă Britney Jones, sportiva care avea să ducă ebrașovencele spre victorie. Olimpicele au dat primele semne ale desprinderii în actul secund, când și­-au creat un avantaj de 9 puncte, cu care a intrat și la cabine.

BC CST Alexandria nu a profitat de pauza mare a partidei, iar în sfertul trei a primit lovitura decisivă în acest meci. Cu Britney Jones și Zorica Mitov de neoprit în acest sfert trei, Olimpia CSU Brașov a tranșat meciul iar înaintea ultimelor 10 minute avea un avans de 24 de puncte.

Alte articole:   Candidaţii din Bucureşti, Timiş, Cluj, Braşov şi Iaşi, cei mai activi în căutarea unui job, în februarie

În ultima secvență a jocului, echipa oaspete nu a făcut nimic altceva decât să mai reducă din deficit, victoria fiind asigurată de brașovence. Astfel, scorul final al partidei a fost 89­-76.

Britney Jones a fost cea mai bună jucătoare a meciului cu 30 de puncte, 12 pase decisive și 2 recuperări. Sonia Ursu a contribuit cu 12 puncte, 10 recuperări și 4 pase decisive, iar Shuanda Ashford cu 12 puncte, 8 recuperări și o pasă decisivă.
Alina Chivu a fost cea mai bună jucătoare de la Alexandria cu 26 de puncte și 2 pase decisive. Morgan Stroman a înregistrat un double double, 12 puncte și 16 recuperări.

Distribuie dacă îți place!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Anunţuri mică publicitate