blog-logo

Elicopter care participa la un exercițiu militar la Cincu s-a prăbușit

Elicopter care participa la un exercițiu militar la Cincu s-a prăbușit

elicopter pumaUn elicopter militar model IAR-330 PUMA s-a prăbuşit, vineri dimineaţă, la limita dintre judeţele Sibiu şi Mureş, la bordul elicopterului aflându-se zece persoane. Opt militari au murit şi doi au fost răniţi în accident. Ministrul Apărării Naţionale, Mircea Duşa, a declarat că anunţul la 112 a fost făcut de unul dintre militarii aflaţi la bord. El a mai precizat că în zona accidentului vizibilitatea este redusă.

Mnisterul Apărării Naţionale confirmă, printr-un comunicat de presă, că opt militari şi-au pierdut viaţa şi alţi doi au fost răniţi în urma prăbuşirii unui elicopter militar IAR-330 PUMA, vineri, în jurul orei 10.40, pe raza localităţii Mălâncrav, din judeţul Sibiu.

Alte articole:   Kids Tâmpa Brașov, primul meci din istorie in Cupa României

Potrivit MApN, elicopterul era de la Baza 71 Aeriană de la Câmpia Turzii şi se afla în misiune, urmând să participe la un exerciţiu în Poligonul Cincu.

Pentru cercetarea împrejurărilor producerii evenimentului, la faţa locului s-a deplasat ministrul apărării naţionale, Mircea Duşă, însoţit de o comisie a Statului Major al Forţelor Aeriene, se arată în comunicatul MApN.

Biroul de Presă al MApN mai precizează că va da detalii despre cei aflaţi în aeronavă, după ce vor fi informate familiile acestora.

Distribuie dacă îți place!

Leave a Reply

Your email address will not be published.