blog-logo

FOTO VIDEO Autocar cu 46 de pasageri, răsturnat pe DN1

FOTO VIDEO Autocar cu 46 de pasageri, răsturnat pe DN1

autocar rasturnat4Accident grav în această dimineață, în jurul orei 6.00. Inspectoratul pentru Situații de Urgență (ISU) Brașov a fost solicitat să acorde primul ajutor în cazul unui autocat care s-a răsturnat pe DN1, între Codlea și Vlădeni.

Potrivit primelor informații primite de la Dispeceratul ISU Brașov în autocar erau 46 de persoane. Mai multe chipaje SMURD și de la Ambulanță au fost trimise la locul accidentului pentru acordarea primului ajutor.

„S-a intervenit cu două echipaje de descarcerare, patru SMURD şi şase ambulanţe. Unii dintre pasageri au ieşit singuri din autocarul răsturnat, iar pe alţii a fost nevoie să îi scoatem noi, deoarece spaţiul era foarte
îngust. Au fost nouă persoane rănite uşor, toate conştiente. Două dintre ele au suferit şi fracturi la membre, iar restul doar excoriaţii şi contuzii. Printre răniţi nu se aflau copii“, a afirmat, la rândul său, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Braşov, Ciprian Sfreja.

Nouă perosane au fost rănite și au fost transportate la Spitalul Județean Brașov. Din fericire, nu sunt în stare gravă. Cei din autocar erau din Codlea și mergeau în pelerinaj la mănăstirea Prislop din Hunedoara. La ieșirea din Codlea spre Făgăraș, autocarul a lovit o căruță, după care a ieșit în decor. 

Căruțașul spune că avea atelajul semnalizat corespunzător și purta vestă reflectorizantă, iar autocarul circula cu viteză.

FOTO VIDEO – ISU Brașov CLICK pe poze pentru a se mări!

Distribuie dacă îți place!

Leave a Reply

Your email address will not be published.