blog-logo

Încă două terminale RAT au fost date în folosinţă

Încă două terminale RAT au fost date în folosinţă

capat linie_andreipaulfoto_primariabrasov 059Primarul municipiului Braşov, George Scripcaru, a inaugurat vineri încă două terminale RAT, pe strada Poienelor şi pe strada Brazilor, după ce, săptămâna trecută au fost inaugurate cele de pe str. Hărmanului şi str. 13 Decembrie, în cadrul Proiectului „Amenajarea de staţii capăt de linie pentru mijloacele de transport în comun”, cod SMIS 40004, finanţat prin Programul Operaţional Regional 2007-2013, Axa prioritară 1 – „Sprijinirea dezvoltării durabile a oraşelor – poli de creştere”, Domeniul major de intervenţie 1.1 – Planuri integrate de dezvoltare urbană, Sub-domeniul: Poli de creştere. Ultimul terminal RAT, cel de pe b-dul Saturn, va fi dat în folosinţă până la sfârşitul acestei luni.

Alte articole:   „Dezvoltarea, diversificarea și inovarea activității în cadrul HILL RESIDENCE SRL prin achiziția de echipamente performante și eficiente energetic”

„Mă bucur pentru că am reuşit să finalizăm lucrările şi la aceste doua capete de linie, în special la cel de pe strada Poienelor, care are o încărcare foarte mare. Putem spune că transportul metropolitan a început acum mulţi ani cu acest capăt de linie, care pe lângă legătura cartierului Astra cu celelalte cartiere, asigură şi legătura cu municipiul Săcele. Acum, atât călătorii din Braşov, cât şi cei din Săcele, vor avea cele mai bune condiţii pentru a utiliza transportul în comun. Capătul de linie de pe Brazilor, care este mai mic decât celelalte patru, rezolvă o problemă pentru cetăţenii din această zonă, dar şi pentru şoferii şi ceilalţi angajaţi RAT, prin faptul că au acum au la dispoziţie grupuri sanitare”, a declarat primarul George Scripcaru.

Alte articole:   Persoanele fizice vor putea plăti datoriile la stat în rate

CLICK pe poze pentru a se mări! Foto> Primăria Brașov

Distribuie dacă îți place!
  1. asa ceva,pe aici prin italia vezi……cum ar fi la bolognia,foarte frumos…..asa PRIMAR NUMAI BRASOVUL IL ARE….

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.