blog-logo

Ești parior înrăit? Cât câștigi dacă mizezi pe Ponta sau pe Iohannis!

Ești parior înrăit? Cât câștigi dacă mizezi pe Ponta sau pe Iohannis!

ponta-iohannisVictor Ponta este favorit la casele de pariuri pentru turul II al alegerilor prezidenţiale, cu o cotă de 1,2, adică 2 lei profit la o miză de 10 lei, în timp ce victoria lui Klaus Iohannis multiplică de câteva ori banii mizaţi pe acesta, putând aduce şi un profit de 44 de lei cu 10 lei investiţi.

Scrutinul de duminică, în urma căruia va fi ales noul şef al statului, este inclus în oferta unor case de pariuri active în România.

Favoritul prezidenţialelor este, în opinia celor de la Casa Pariurilor, Victor Ponta, care are, miercuri, o cotă de 1,2 să câştige. Asta înseamnă că un pariu de 10 lei pe candidatul alianţei PSD-UNPR-PC aduce un profit de 2 lei dacă acesta câştigă, în condiţiile în care profitul = miza x (cota – 1).

Alte articole:   Modelul contractului de muncă, modificat. A fost introdusă o nouă obligaţie pentru angajatori

Tot la Casa Pariurilor, Klaus Iohannis are cota 5,4 să învingă duminică, adică profit 44 de lei la o miză de 10 lei pe candidatul ACL.

Ponta este favorit şi la winner.ro, unde, miercuri, este cotat tot cu 1,2 să fie noul preşedinte al României, în timp ce Iohannis are cota 3,6, ceea ce înseamnă 26 de lei profit cu o investiţie de 10 lei.

Pe de altă parte, Casa Pariurilor are în ofertă şi anticiparea prezenţei la vot. Astfel, se oferă cotă 1,9 pentru cei care pariază că duminică vor veni la urne peste 57,5% dintre cei cu drept de vot – profit 9 lei la o miză de 10 lei. Aceeaşi cotă se oferă pentru pariurile că prezenţa la vot va fi de sub 57,5%.

Alte articole:   Criterii noi de carantinare a localităților: nivelul de testare COVID devine factor principal, alături de rata de incidență și gradul de ocupare a paturilor din spitale și secțiile ATI

În primul tur al alegerilor, prezenţa la vot la fost de 53,17%, potrivit Biroului Electoral Central (BEC).

Pariurile pe alegerile prezidenţiale pot fi puse până sâmbătă seară, cu menţiunea că pot exista modificări ale cotelor.

Omologarea pariurilor se va face conform rezultatelor oficiale, cu două zecimale exacte, pe care la va anunţa BEC.

Distribuie dacă îți place!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Anunţuri mică publicitate