blog-logo

Diniță: Brașovenii trebuie să-și exprime opțiunea in turul doi al alegerilor prezidențiale

Diniță: Brașovenii trebuie să-și exprime opțiunea in turul doi al alegerilor prezidențiale

ion dinitaTurul doi al alegerilor prezidențiale este un moment extrem de important pentru țară și pentru românii de pretutindeni pentru că va marca politica țării pentru urmatorii 5 ani.

Este momentul în care românii și implicit brașovenii, vor decide dacă doresc o politica bazată pe fapte și rezultate, o politică a dezvoltării economice corelată cu o protecție socială pentru clasele defavorizate sau o politică bazată în continuare pe demagogie și promisiuni.

„Considerăm că absenteismul nu reprezintă un vot de blam ci nepasare și nu credem că brașovenii pot să asiste nepăsători când alții iau decizii care-I afectează în mod direct. Din acest motiv îndemnăm toți brașovenii să iasă la vot duminică și să-și exprime votul indiferent care este opinia lor electorală. Numai în acest fel putem să tragem un semnal de alarmă, numai în acest mod putem ca și nație să dovedim ca ne pasă de ce se întâmplă cu această țară. O prezență la vot foarte mare va obliga toți politicienii să renunțe la demagogie și să-și respecte promisiunile electorale, în timp ce o prezență foarte scăzută le permite să desfasoare o politică, bazată pe promisiuni și planuri mai mult sau mai puțin realizabile,” a declarat președintele PC Brașov, deputatul Ion Diniță.

Distribuie dacă îți place!
Alte articole:  
  1. Bai au votat ca tu sa stai la bulau urmatorii 100 de ani , gusterule.

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Anunţuri mică publicitate