blog-logo

Senatorul Sebastian Grapă, audiat la DNA Brașov

Senatorul Sebastian Grapă, audiat la DNA Brașov

Sebastian Grapa

18.00 „Datoria mea este să mă prezint atunci când sunt solicitat de autorități. Am fost solicitat de procurorul șef al DNA Brașov să mă prezint pentru dosarul nr.49/ 2014 în care este încriminat președintele Aristotel Căncescu. Relația mea cu președintele Consiliului Județean a fost una foarte bună, oficial legală, și am avut un singur interes, acela de a dezvolta acest județ. Probabil că fiecare dintre cei care au fost în legislativul Consiliului Județean vom fi chemați. Eu mi-am făcut datoria de ales public atât la Consiliul Județean, cât și acum în Senatul României. În situația în care asupra mea planează suspiciunea de orice act care nu este conform legii, eu voi cere, pentru că trebuie să recunosc că mi-a plăcut foarte mult ce a făcut domnul Hrebenciuc, voi cere Senatului să-mi ridice imunitatea parlamentară. Pentru a nu exista confuzie, în situația în care acest domn procuror va constata că eu mă fac vinovat de ceva, voi cere să mi se ridice imunitatea parlamentară. Nu îmi voi da demisia din funcția de senator pentru că nu am motiv”, a explicat Sebastian Grapă.

Alte articole:   Artistul Iulia Șchiopu expune la BoltART

El a mai spus că și-a luat același avocat pe care îl are președintele Aristotel Căncescu deoarece cunoaște speța în cauză și-l va ajuta în hățișul legislativ.

15.09 Au mai fost audiați tot astăzi deputatul PNL Mihai Donțu, Marian Rasaliu (ex-PDL, acum PSD) și Paul Enache (PSD). și ei foști consilieri județeni la acea vreme.

14.25 Senatorul PNL Sebastian Grapă a fost chemat astăzi, la ora 14.00, la DNA, pentru a fi audiat ca martor în dosarul în care preşedintele Consiliului Judeţean Braşov, Aristotel Căncescu, este acuzat de fapte de corupție.

Parlamentarul brașovean a declarat presei, înainte de a intra în la audieri, că dacă i se va aduce vreo acuzație, renunță la imunitatea parlamentară și se pune la dispoziţia procurorilor.

Alte articole:   Reglementările din domeniul construcţiilor vor fi simplificate. Unele prevederi sunt din 1970

Din informațiile newsbv.ro, Grapă a fost invitat la audieri având în vedere că a fost consilier județean în mandatul când s-au produs faptele de corupție cercetate de DNA. Mai mult, toți copnsilierii județeni de la acea vreme au fost invitați la sediul DNA, pe rând. Astăzi mai sunt audiați alți doi consilieri județeni.

Distribuie dacă îți place!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Anunţuri mică publicitate