blog-logo

Lori & Gate1 Live Project în Times Pub

Lori & Gate1 Live Project în Times Pub

Loredana CiobotaruCu muzica buna si atmosfera pe masura, vineri de la ora 22:00, Times Pub te invita sa petreci o seara de neuitat alaturi de prietenii de la Lori & Gate1 Live Project!!!

Loredana Ciobotaru s-a remarcat in editia 2013 la Vocea Romaniei, echipa Smiley, ajungand pana in semifinale, unde s-a remarcat prin forta interpretarilor. Ea a semnat cu una dintre cele mai cunoscute case de management, Global Records. Vlad Vedes este un muzician profesionist, cu o larga experienta de live si in showbiz si se ocupa de productia muzicala a proiectului live Gate1, ca suport pentru show-urile Lori. El este un fost membru Bere Gratis.

Alte articole:   Gala MERITO: Trei profesori brașoveni au fost premiați pentru inovație în educație 

Gate1 colaboreaza cu unul dintre cei mai experimentati tobosari din tara, Robert Magheti, membru Sistem si Cobzality.

Loredana, Vlad si Robert reprezinta baza unei echipe bine inchegate, ei punand si bazele proiectului Life On Mars, in care au activat impreuna timp de 4 ani.
Rezervari la 0736 73 73 73. After party Soundtrack by Pondera DJ. Suport artisti : între ora 22:00 si ora 23:00 intrarea este gratuita. Dupa ora 23:00 va exista un suport pentru artisti de 20 lei. Accesul in locatie se face incepand cu ora 22:00 iar purtarea bratarii pe tot parcursul evenimentului este obligatorie. Odata cu bratara vei primi un bon consumabil care iti permite sa bei un shot sau un longdrink la alegere. 

Distribuie dacă îți place!

Leave a Reply

Your email address will not be published.