blog-logo

Trupa Coco își lanseasză albumul în Times Pub

Trupa Coco își lanseasză albumul în Times Pub

trupa cocoNoptile de muzica Live continua pe 7 noiembrie, de la ora 22.00, in Times Pub alaturi de Trupa COCO!

Prietenii nostri mai vechi, s-au pregatit intens pentru a incepe in forta noul sezon cu un nou album, multa muzica buna si cu ceva surprize.

Dupa o perioada de 10 ani petrecuti la FORMATIA COMPACT, unde a avut un rol important la renasterea formatiei, s-a hotarat sa paraseasca trupa din motive personale.
ADRIAN COCO TINCA a decis sa-si infiinteze la Brasov propria formatie de muzica rock: ,,TRUPA COCO“
Incepand cu anii 1990 a revolutionat scena muzicala romaneasca (la propriu , prin compania COCO SOUND&LIGHT, organizatoare de productii muzicale si scenotehnice, COCO porneste pe un nou drum alaturi de : IONUT MICU -tobe , ALEX MIHALCEA – chitara solo si MONEL PUIA – keybord.

Alte articole:   Carrefour România retrage de la comercializare un sortiment de stafide 

„TRUPA COCO“ lanseaza pe youtube primul cantec care se numeste „RASPUNS“ -muzica si versuri ADRIAN COCO TINCA si, spre surprinderea membrilor formatiei, in 20 de zile de la postare aduna peste 5000 de vizualizari.

Invitatiile la televiziuni, radiouri, dar si concerte au inceput sa apara si sa dea incredere membrilor trupei si a staff-ului tehnic ca drumul ales este bun. Primul album muzical a aparut si se numeste „INVINGATOR“, care este lansat in cadrul unui turneu national!

Rezervari la 0736 73 73 73. After party Soundtrack by Mr. Xanax. Intre ora 22:00 si ora 23:00 intrarea este gratuita. Intre ora 23:00 si 24:00 va exista un suport pentru artisti de 10 lei, iar apoi dupa ora 24:00 intrarea va fi 20 lei.

Accesul in locatie se face incepand cu ora 22:00, iar purtarea bratarii pe tot parcursul evenimentului este obligatorie. Odata cu bratara vei primi un bon consumabil care iti permite sa bei un shot la bar.

Distribuie dacă îți place!

Leave a Reply

Your email address will not be published.