blog-logo

ACL începe campania electorală din uşă în uşă. Targetul pe Braşov pentru Iohannis este de 62%

ACL începe campania electorală din uşă în uşă. Targetul pe Braşov pentru Iohannis este de 62%
Foto: Radu Coltea

Foto: Radu Coltea

Reprezentanţii Alianţei Creştin Liberale Braşov au precizat că vor demara o campanie din uşă în uşă la nivelul judeţului pentru a-l susţine pe Klaus Iohannis în cel de-al doilea tur al alegerilor prezidenţiale. „Avem suficienţi membri care să poată face acest lucru. Este singura şansă şi cea mai bună de a convinge electoratul că echilibrul şi normalitate în această ţară poate fi asigurat doar de Klaus Iohannis şi nu de Victor Ponta, o putere absolută a PSD însemnând dispariţia democraţiei.

Probleme putem spune că sunt doar în zonele cu administraţie PSD şi în zonele cu populaţie săracă, unde voturile ar putea fi tranzacţionate”, a spus Dumitru Puchianu, prim-vicepreşedintele PDL Braşov. Acesta a precizat că ţinta pe judeţ pentru turul II este o prezenţă la urne a cel puţin 65% dintre alegători, iar procentul pentru Klaus Iohannis să fie de 62% din voturile valabil exprimate.

Distribuie dacă îți place!
Alte articole:   Structura anului școlar 2021-2022. Când începe școala și când sunt cele trei vacanțe
 1. GRATUIT LA PARADIS
  Asociația Studenților din Universitatea Transilvania te trimite „în Paradis”.
  Toți studenții Universității Transilvania au acces gratuit sâmbătă, 15 noiembrie 2014, la Paradisul Acvatic din Brașov.
  Accesul se face în baza unei liste nominale până mâine (vineri – 14 noiembrie) ora 17:00. Pentru a fi trecut pe listă trebuie să trimiți un mesaj privat cu numele și prenumele tau.
  Paradisul Acvatic și ASUT te relaxează!
  Asa suna anuntul facut de ASUT,coordonata de TDL.Dupa cum stiti Paradisul Acvatic ii apartine lui Pucheanu.La ACL e disperarea mare si ii manjesc pe studenti cu tot felul de pomeni mascate

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.