blog-logo

70 de percheziții la Brașov într-un dosar de evaziune fiscală

70 de percheziții la Brașov într-un dosar de evaziune fiscală
Foto: Arhivă

Foto: Arhivă

6.11.2014, 10.05 – 28 de persoane au fost reținute în acest dosar de evaziune fiscală și spălare de bani.

5.11.2014, 10.15 – 245 de poliţiştii au efectuat în această dimineață 70 percheziţii domiciliare, la persoane bănuite de evaziune fiscală şi spălare de bani. Sunt puse în executare 47 de mandate de aducere.

Poliţiştii Serviciului de Investigarea Fraudelor Braşov, sprijiniţi de colegi de la I.P.J. Argeş, au efectuat 70 de percheziţii (68 în judeţul Braşov şi 2 în judeţul Argeş), la domiciliile unor persoane bănuite de comiterea infracţiunilor de evaziune fiscală şi spălare de bani. La acţiune participă 245 poliţişti, dintre care 240 de la I.P.J. Braşov şi 5 de la I.P.J. Argeş.

Radu David - Foto: casasfatului.ro

Radu David – Foto: casasfatului.ro

Potrivit informațiilor de la această oră, este vorba despre omul de afaceri Radu David, despre care newsbv.ro a scris, în exclusivitate, că mai este implica tîntr-un dosar de evaziune fiscală AICI.

CITEȘTE ȘI: O noua firmă-fantomă, implicată în evaziunea fiscală de 20 de milioane de euro

În cauză, sunt puse în executare 47 mandate de aducere.

Alte articole:   Vârsta de pensionare nu va fi majorată, iar stagiul complet de cotizare nu va fi modificat

Activităţile, desfăşurate într-un dosar penal aflat în instrumentarea poliţiştilor din cadrul  Serviciului de Investigarea Fraudelor Braşov, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Tribunalul Braşov, vizează probarea activităţii infracţionale a reprezentanţilor unor societăţi comerciale care, în perioada 2013– 2014, ar fi înregistrat cheltuieli fictive în evidenţele contabile ale firmelor. Prejudiciul cauzat bugetului de stat a fost estimat la  23.000.000 de lei.

Potrivit anchetatorilor, în dosar este cercetată şi o grefieră de la Tribunalul Braşov, care şi-ar fi sprijinit soţul în activităţi infraţionale.

Distribuie dacă îți place!
  1. Ieftineală. 3, poate 4 ani de căciulă, în medie. Asta dacă nu se descoperă și altceva.

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.