blog-logo

Chiriac: PSD a obținut un rezultat remarcabil la Brașov

Chiriac: PSD a obținut un rezultat remarcabil la Brașov

viorel chiriacSenatorul PSD Viorel Chiriac a declarat, astăzi, că nu au fost evenimente deosebite în cursul zilei de votare, dar duminică seară au existat câteva probleme.

„Este cunoscut faptul că seara nu se vede ce se întâmplă, iar cei care sunt puși pe tot felul de «șotii» o pot face la adăpostul întunericului. Astfel, la Teliu, s-a întrerupt curentul stradal. La ora 18.00, lumea nu mai venea la vot. Am fost imediat acolo, am luat legătura cu Prefectura și cu șeful Electrica, și s-a constatat că «siguranța» era în buzunarul șefului de district, care împreună cu viceprimarul, au considerat că la ora 10.00 este bine să se termine procesul de votare. În cele din urmă lucrurile s-au rezolvat”, spune Chiriac.

Alte articole:   Cuza Vodă, familia Mureșenilor și Unirea de la 1859

În ceea ce privește rezultatul alegerilor în plan județean, senatorul PSD spune că, în comparație cu alegerile din 2009, social-democrații au obținut un rezultat remarcabil: „Am avut în județul Brașov peste 27.300 de voturi pe liste suplimentare, adică aproape 10%, ceea ce a influențat rezultatul din Brașov. În orice caz, pe zona Moeciu, Bran, Fundata, Predeal, s-a votat foarte mult pe liste suplimentare și le vom confrunta cu colegii noștri din județele vecine, La Predeal au oprit patru autocare din Mureș. Vom verifica dacă a fost un vot multiplu”.

„Avem situații în localități unde avem reprezentare, dar unde nu avem rezultate foarte bune (Ghimbav, Moeciu, Hârseni), sau localități unde echipele de tineret au obținut rezultate foarte bune, cum ar fi Codlea sau Râșnov. Una peste alta, lucrurile s-au desfășurat satisfăcător”, a precizat Chiriac. În municipiul Brașov PSD a obținut 29,2%, un rezultat foarte bun având în vedere că este un fief al PDL – PNL.

Alte articole:   A fi artist nu este doar un hobby sau ceva sezonier - este un mod de a trăi - interviu cu Ana-Maria Gălețeanu - ilustrator

 

Distribuie dacă îți place!
  1. Cred ca trebuie sesizat DNA ul împotriva președintelui local PSD , D ul Craciun, tot mai puține păduri in zona !

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Anunţuri mică publicitate