blog-logo

Explicația lui Fliundra de ce a migrat de la PP-DD la PDL și a fentat PNL

Explicația lui Fliundra de ce a migrat de la PP-DD la PDL și a fentat PNL

Ionel FliundraConsilierul județean Ionel Fliundra, fost președinte PP-DD Brașov, a anunțat astăzi că majoritatea organizației, respectiv  26 consilieri locali, municipali și județeni au trecut la ACL, din 33 câți au fost aleși la nivel județean, doar patru au rămas în PP-DD. Înainte de plecarea în ACL, au fost aproximativ 9.000 de persoane.

Motivarea plecării, potrivit lui Fliundra, a fost apropierea PP-DD de PSD, deși PP-DD ar fi un partid de dreapta. Un alt motiv este acela că proiectele sociale propuse de PP-DD nu au fost susținute.

Fliundra a pecizat că a purtat discuții și cu PNL, dar a optat pentru PDL pentru un singur motiv: „era mai multă disciplină decât la PNL, dar acum suntem un singur partid, disciplinat, corect, care își propune să promoveze proiectele de interes pentru comunitate. Apoi eu am fost membru PDL în 2000-2006 la Ghimbav, când am rămas independent. În 2008 am preluat PNG. Nu m-au interesat doctrine, ci persoane care să voteze în interesul comunității. Din martie 2012 sunt la PP-DD”.

Alte articole:   Ziua Universității Transilvania Brașov, marcată printr-o serie de evenimente

Referitor la declarația lui Fliundra, senatorul Sebastian Grapă a precizat că „PNL este un partid disciplinat. Nu știu cu cine a discutat din PNL pentru a veni la noi, dar bine este că suntem în același loc!”.

Distribuie dacă îți place!
 1. Asta e un combinator marunt, fost sclav de-al lui Hogea !

  Reply
 2. Daca aveau onoare cei de la PPDD treceau independenti,in acest mod ei vor vota la telecomanta celor de la PDL,nicidecum in interesul cetatenilor

  Reply
 3. Un hot carea bagat in faliment 4 firme si a tras tepe de miliarde .Are afaceri cu consiliu judetean de miliarde…d.n.a-ul unde este ??

  Reply
 4. Da..de la primaria din Codlea ,Rasnov a incasat miliarde ptr niste amarate treceri de pietoni..firma este pe numele surorii lui

  Reply
 5. Normal.Firma este condusa de amanta lui.Sa vedeti ce casa i a facut in codlea si normal trebuia sa i faca cadou si o masina de 20.000 e.Oare de unde ?

  Reply
 6. Normal s a mutat la pdl pentru ca are nevoie de unele contracte de la INA Shelffer

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Anunţuri mică publicitate