blog-logo

Delicatese pentru cămară la Cetățuia Brașovului!

Delicatese pentru cămară la Cetățuia Brașovului!

cetatuie muraturi4Grupul Aro Palace vă invită la târgul „Cămara de Toamnă” de la Restaurantul Cetate. „Vă așteptăm cu cămara plină de murături, zacuscă și dulcețuri, toate pregătite de maeștrii bucătari de la Aro Palace, Capitol, Cerbul Carpatin și Restaurantul Cetate. Cu această ocazie, au fost premiați de conducerea companiei și cei mai buni specialiști care s-au întrecut în prepararea murăturilor, a dulcețurilor și a zacuștelor, fără conservanți.

Printre delicatesele pe care le puteți cumpăra la expoziția cu vânzare menționăm dulceața de portocale, dulceața de sfeclă roșie, de ceapă roșie, de gogonele sau de ardei iuți. Nu lipsesc dulcețurile din fructe de pădure sau de vișine.

Alte articole:   Rafila: Trebuie să ajungem la 100.000 de vaccinări pe zi ca să ne putem atinge obiectivul

La capitolul murături, castaveții la oțet, castraveți bulgarești, gogonele cu conopidă și prune, sau gogoșari umpluți cu conopidă sau struguri și hrean, la oțet. Prețurile pornesc de la 3 lei borcanelul  de castraveciori murati sau cel de zacuscă de fasole, până la 18-20 de lei borcanul de 4 litri cu murăruri sau 58 de lei cel cu gogoșari umpluți, la oțet.

Cea de-a șasea ediție a târgului “Cămara de Toamnă” va fi deschisă sâmbătă și duminică între orele 11.00 și 21.00. În ambele zile, la prânz, vor fi organizate degustări ale sortimentelor prezentate, în asociere cu brânzeturi și preparate din carne.

Oaspeții care vor trece pragul Cetății în acest weekend vor avea posibilitatea să cumpere specialități consacrate și combinații surprinzătoare, precum dulceața de ardei iute, dulceața de ceapă roșie, dulceața de gogonele, zacusca de ardei kapia cu miere, gogoșarii cu struguri sau gogoșarii cu conopidă și prune“, au anunțat reprezentanții companiei.

Alte articole:   Ştampila, eliminată din semnăturile oficiale la Ministerul Dezvoltării

 

Distribuie dacă îți place!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Anunţuri mică publicitate