blog-logo

Conservatorii fac apel la brașoveni să iasă la vot

Conservatorii fac apel la brașoveni să iasă la vot

Ionut Voinescu webAbsenteismul la vot este una dintre cele mai mari probleme ale societății românești.
Conservatorii brașoveni apreciază că prezența scăzută la vot și dezinteresul politic generalizat al românilor este unul dintre motivele principale datorită căruia în România încă nu se face o politică bazată pe fapte: „Din moment ce oamenii nu sunt interesați de politică în România încă activează foarte mulți politicieni care merg în campanie cu un buchet de promisiuni frumoase, promisiuni ce nu au în spate nici un fundament, nici un calcul economic, nici o viziune. Practic în România anului 2014 încă se votează pe simpatii sau efectiv după ureche, iar acest lucru le permite foarte multor politicieni de duzină să avanseze pe funcții importante în stat“.
În această idee, Partidul Conservator Brașov face un apel catre toți locuitorii județului să iasă la vot și mai mult decât atât, în funcție de timpul disponibil, să treacă în revista ofertele candidaților la cea mai importantă funcție în stat. Considerăm că numai în acest mod românii vor avea în urma alegerilor de luna viitoare un președinte legitim, un președinte care să reprezinte majoritatea românilor și nu majoritatea celor ce s-au prezentat la vot. Considerăm că absenteismul sau anularea votului nu reprezintă un vot de blam și că numai printr-un vot documentat clasa politică poate fi forțată să-și respecte promisiunile din campanie și să renunțe la demagogia dâmbovițeană.
„Partidul Conservator Brașov rămâne consecvent ideii de politică prin fapte și programului de guvernare prezentat în fața românilor in urma cu doi ani. Vom continua să milităm pentru reducerea TVA-ului la produsele de bază (reducere aplicata deja la produsele de panificație), dar și pentru dezvoltarea agriculturii si IMM-urilor (în anul 2013 s-a înregistrat o crestere economică de 3,5% datorată în special agriculturii și industriei)”, a precizat Ionuț Voinescu, purtătorul de cuvânt al PC Brașov.

Distribuie dacă îți place!
Alte articole:   FOTO Peste 400 de voluntari au curăţat Făgărașul de gunoaie

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Anunţuri mică publicitate