blog-logo

Happy Halloween Day la ELIANA mall!

Happy Halloween Day la ELIANA mall!

Happy Hallowen DayELIANA mall vă invită sâmbătă, 1 noiembrie, să aniversăm cea mai înspăimântătoare zi din an, Happy Halloween Day. Întreaga familie este invitată să fie înarmată cu o doză consistentă de curaj, iar, pentru a fi în ton cu întreaga atmosferă vă puteţi costuma în vrăjitori, vampiri, fantome sau drăcuşori.

Pentru a simţi cît mai aproape fiorul sărbătorii de Halloween, ELIANA mall a pregătit un decor special şi foarte înspăimîntător. Vă rugăm să fiţi foarte atenţi la lucrurile fioroase care se pot întîmpla în mall.

Începând cu ora 11:00 vă aşteptăm împreună cu cei mici să dăm startul sărbătorii Happy Halloween cu jocuri, dansuri şi concursuri acompaniate de Vrăjitorul cel Înspăimântător alături de Fantoma cea Urâtă, care va oferi tuturor câte un cadou surpriză.

Alte articole:   Brașovul mai are doar 5 paturi de ATI pentru bolnavii cu COVID-19

La ora 12:00 întreaga familie este invitată la atelierul de creaţie cu tematica Halloween-ului, realizat de Happy Moms, unde vom confecţiona ornamente în formă de lilieci zburători, fantome, vrăjitori, păianjeni şi dovlecei.

Evenimentul Happy Halloween Day se desfăşoară în centrul galeriei comerciale ELIANA mall. Participarea este gratuită J

Haideţi să petrecem o zi spectaculos de fioroasă la ELIANA mall, parte din familia ta!

Distribuie dacă îți place!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

De top în Brașov