blog-logo

Directorul general de la Carfil Industrial Parc a demisionat

Directorul general de la Carfil Industrial Parc a demisionat
Razvan Iosif

Razvan Iosif

Directorul general de la Carfil Industrial Parc, Răzvan Iosif, a confirmat pentru newsbv.ro că a demisionat din funcție „din motive personale“, dar a rămas membru în Consiliul de Administrație.

El se află în perioada de preaviz de 30 de zile, iar în acest interval de timp a delegat atribuțiile pe care le are către director general adjunct, George Dănăilă. După expirarea preavizului, se vacantează postul, urmând ca să se stabilească noul manager de la Carfil Industrial Parc de Consiliul de Administrație, ulterior urmând să fie validat de plenul Consiliului Județean Brașov.

CITEȘTE ȘI: Parcul industrial Carfil – război între AGA și conducerea executivă

Distribuie dacă îți place!
Alte articole:   Diana Bosca: Din cei 30 de copii pe care-i am în clasa a II-a, la o școală din Săcele, doar șase se pot conecta la orele online
  1. Citatul este intocmai? "Motive personale" sau motive penale???

    Reply
  2. Probabil PENALE. Omul asta nu are scrupule, dupa ce a militat pentru excluderea sotului meu din PSD dupa ani de munca si sacrificii facute de noi pentru acest partid, acum indrazneste sa ne si ameninte telefonic"ca se va ocupa personal" de sotul meu pentru ca a postat intrebarile de mai jos!

    Reply
  3. Fam.Panait,nu ati inteles nimic.Omul a demisionat deoarece oricum ar fi fost schimbat deorece membrii PSD din CA Carfil,au fost exclusi si inlocuti cu membrii PNL si PDL.Asadar,in urma noii majoritatii din CA Carfil va fi propus un nou manager general,sustinut de mafia PDL-PNL din Cosiliul Judetean

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.