blog-logo

Dalma – Live Show & After Party în Times Pub

Dalma – Live Show & After Party în Times Pub

dalma kovacsVineri, 24 octombrie, de la ora 22.00, te invităm in Times Pub, unde te asteapta o atmosfera extraordinara, multi prieteni, muzica faina si un Live pe care nu trebuie sa-l ratezi: Dalma Live Show!

Cu experienta concertelor de Jazz in San Francisco, profesionalismul Musical-ulrilor Americane, concurenta acerba de la X-Factor Londra si Vocea Romaniei, comedia celor 5 sezoane de la Divertis si, mai nou, arta deghizarii de la Te Cunosc De Undeva ( Prime-time pe Antena 1 din 14 Septembrie in fiecare sambata ), Dalma Kovacs va provoaca la un party cu atmosfera maxima pe care nu il veti uita curand.

Dalma Kovács (n. 18 mai, 1985 în Brașov, România) este o cântăreață și actriță de origină maghiară din România. Ea a devenit cunoscută în urma participării la emisiunea-concurs Faimoșii, pe care a câștigat-o în vara anului 2007. La scurt timp, fiind susținută de moderatorul radio Daniel Buzdugan, Dalma a fost cooptată în distribuția emisiunii Divertis.

Alte articole:   O nouă ediție a Festivalului Internațional de Muzică Cristian, în weekend

Primul său cântec, „Love Was Never Her Friend”, a fost înscris și s-a calificat în finala Selecției Naționale pentru concursul muzical Eurovision 2009. În urma acestei participări interpreta a obținut poziția a șasea din doisprezece locuri.

După lansarea unui nou disc single în noiembrie 2009, intitulat „Lovely Nerd”, Dalma s-a calificat pentru a doua oară în finala Selecției Naționale. Conform regulamentului oficial, interpreta a concurat în finala acestei competiții la data de 6 martie 2010, unde a obținut locul al unsprezecelea, interpretând piesa „I’m Running”, compusă de Cornel Ilie. În 2012 lansează single-ul „Fever”.

Rezervari la 0736 73 73 73. After party Soundtrack by Pondera DJ.  Suport artisti :  Intre ora 22:00 si ora 23:00 intrarea este gratuita. Intre ora 23:00 si 24:00 va exista un suport pentru artisti de 10 lei, iar apoi dupa ora 24:00 intrarea va fi 20 lei.

Accesul in Club se face incepand cu ora 22:00 iar purtarea bratarii pe tot parcursul evenimentului este obligatorie.  Odata cu bratara vei primi un bon consumabil care iti permite sa bei un shot la bar.

Distribuie dacă îți place!

Leave a Reply

Your email address will not be published.