blog-logo

Concert Trupa Veche în Times Pub

Concert Trupa Veche în Times Pub

trupa vecheNu avem nisip, nu avem plaja, nu avem mare, in schimb avem toate ingredientele ca tu se te simti exact ca in Vama Veche.

O trupa de mare succes Trupa Veche, atmosfera inconfundabila de Vama Veche si nu in ultimul rand multa multa bere. Vino vineri, 17 octombrie, de la orele 22.00 in Times Pub, sa distrezi pe cinste !!!

Va asteptam sa fredonam impreuna melodiile care i-au consacrat si sa invatam alaturi de ei versurile noi. O trupa care si-a continuat drumul muzical, un vodevil placut, antrenant, pentru suflete tinere, visatoare şi zbuciumate deopotriva. 

Trupa Veche inseamna:  Traian Balanescu (clape), Liviu Manescu (bass), Bogdan Olaru (voce), Doru Cinca (tobe) şi Bogdan “JaJa” Sandu (chitara). Ei vor canta pentru voi melodii precum “Vara asta”, “18 ani”, “E noapte”, “Omul plajei”, “Deci 20”, “Epilog”, “Vama Veche” etc.

Alte articole:   Evenimente organizate de 1 Iunie, Ziua Internațională a Copilului, în Brașov

Rezervari la 0736 73 73 73. Suport artisti: Intre ora 22:00 si ora 23:00 intrarea este gratuita. Intre ora 23:00 si 24:00 va exista un suport pentru artisti de 10 lei, iar apoi dupa ora 24:00 intrarea va fi 20 lei.

After party Soundtrack by Pondera DJ. Accesul in locatie se face incepand cu ora 22:00 iar purtarea bratarii pe tot parcursul evenimentului este obligatorie. Odata cu bratara vei primi un bon consumabil care iti permite sa bei un shot la bar.

Distribuie dacă îți place!

Leave a Reply

Your email address will not be published.