blog-logo

PSD vrea demisia lui Căncescu și îl atacă pe „vătaful“ Scripcaru

PSD vrea demisia lui Căncescu și îl atacă pe „vătaful“ Scripcaru

cancescu nitaPreședintele PSD Brașov, deputatul Constantin Niță, a declarat, într-o conferință de presă, că după ultimele evenimente, Aristotel Căncescu ar să ia în calcul retragerea din funcția de președinte al Consiliului Județean Brașov.

„Nu suntem foarte bucuroși și nu ne face cinste ce se întâmplă la Consiliul Județean, dar trebuie să lăsăm Justiția să își facă treaba. Domnul Căncescu ar trebui să facă un pas înapoi.  În forul deliberativ județean suntem în opoziție și e de datoria mea să cer demisia președintelui Aristotel Căncescu. Cred că ar fi cel mai bun lucru. Pe de altă parte, mă îngrijorează puterea pe care o va avea Scripcaru, care devie tartorele Brașovului. Era și până acum, dar o să preia și județul, deja nu mai are limite, se comportă ca un vătaf pe moșia lui. Sper în înțelepciunea liberalilor sp nu facă acest pas. Vor fi desființați și la propriu, și la figurat. Sper să rămână liberali“, a afirmat Niță.  

Pe de altă parte, Niță a reclamat „campania electorală deosebit de murdară inițiată în județul Brașov de George Scripcaru și apropiații săi“: „Sunt inacceptabile presiunile pe care Scripcaru le face în această perioadă asupra producătorilor de materiale electorale pentru PSD, asupra firmelor de alpinism utilitar precum și asupra deținătorilor de locații de afișaj. Mai mult decât atât, Scripcaru își trimite apropiații în spațiile de producție a unor firme private pentru a le cere acestora, sub amenințare, să nu mai tipărească materiale electorale pentru PSD. Firmele de alpinism utilitar sunt presate să nu mai monteze mash-urile și bannerele PSD, iar cei care dețin locații de afișaj sunt amenințati să dea jos materialele electorale ale PSD. Îi cerem public lui George Scripcaru să înceteze cu astfel de practici și cerem organelor competente să intervină de urgență. Din punctul nostru de vedere lucrurile se îndreaptă într-o zonă deosebit de periculoasă, iar faptul că instituțiile statului acceptă această situație nu ne poate duce decât într-o zonă de complicitate. Brașovul nu este al lui Scripcaru, iar instituțiile statului nu sunt subordonate acestuia și cu atât mai puțin apropiaților sau apropiatelor acestuia. Nimeni, indiferent de statut, sex sau afinități, nu are dreptul de a impune unor societăți comerciale private pentru cine și când să lucreze“.

Alte articole:   Institutul Cantacuzino scoate pe piață Orostim-HV - supliment alimentar pentru imunitate

George Scripcaru simte că își pierde puterea la Brașov și încearcă să facă tot posibilul pentru a-și apăra interesele.

Distribuie dacă îți place!
 1. ori e vătaf, ori e moșia lui? sau e moșia noastră și în urma alegerilor are dreptul să fie vătaf? eu nu mai înțeleg nica din ”neînțelegerile” astea”

  Reply
 2. Lasati primarul sa lucreze.Acum dupa ce a adus Brasovul la nivel european,va convine sa luati totul de/a gata.Nita,sezi frumos si taci din gura!Avem cel mai bun primar din Romania!

  Reply
 3. Cu ce este mai puţin corupt CONSTANTIN NIIŢĂ
  Constantin Niţă deţine o casă şi un apartament în Braşov, precum şi şapte terenuri intravilane, în suprafaţă totală de aproximativ 14.000 mp, situate în judeţ. Totodată, beneficiază de drepturi de moştenitor asupra a jumatate din patru terenuri agricole din judeţele Brăila şi Buzău, însumând 63.100 mp. Frumos nu!… băieţii deştepţi din PSD. Constantin Niţă (PSD), i-a donat în 2008 fiicei sale tablouri în valoare de 22.400 euro şi a vândut un imobil situat pe un teren de 450 metri pătrati, obţinaând 65.000 euro, potrivit declaraţiei de avere. ARE DE UNDE BĂIATUL NU?… Niţă a moştenit în 2007 două terenuri în judeţul Iaşi cu suprafeţe de 2.935 mp, respectiv 2,89 ha. CUM?…
  Prezenţa ofiţerilor de informaţii infiltraţi în redacţii pe post de ziarişti constituie în aceste zile subiect de discuţii atât în breasla gazetarilor, cât şi în mediile politice. Totul a pornit de la o dezvăluire a ziarului Curentul care publica în urmă cu cateva zile un material din care rezulta că SRI recunoştea oficial, încă din anul 2001, prin vocea directorului Radu Timofte, că principalul serviciu de informaţii din Romania are ofiţeri acoperiţi în rândul jurnaliştilor.
  Niţă Constantin (PSD), vicepreşedintele Comisiei parlamentare de control SIE, spunea:
  E normal ca SIE să aibă surse în presă.
  Oare unde vrea să ne împingă PSD?.. Poate să ne spună Constantin Niţă?, să fim serioşi.
  Aproape toţi românii văd situaţia dificilă în care se află ţara noastră în ultimii (zeci de) ani. Puţini însă înţeleg ce (cine) se află în spatele acestor evenimente. Mulţi critică un partid sau altul, un lider sau altul, o organizaţie sau alta. Însă adevărul se află în spatele cortinei.
  La nivel înalt, toate partidele importante din România sunt mână în mână. Toţi liderii politici din România sunt „fraţi” în lojile masonice. Ei sunt uniţi de interese obscure, de fărădelegi realizate împreună. Şi nu le pasă de restul oamenilor.
  Raportul SRI arată că “Marea Lojă Naţională din România, condusă de Marele Maestru Eugen Ovidiu Chirovici, este o creaţie a serviciilor secrete ruse realizată cu sprijinul direct a criptocomuniştilor români” şi de asemenea că “Masoneria română, „fiica zvăpăiată” a Kremlinului este o organizaţie secretă parapolitică, bine ancorată în toate zonele societăţii româneşti, de la administraţie şi servicii secrete până la diplomaţie şi biserică. Prin aderarea la grupurile infracţionale organizate sub „cupola” M.L.N.R., nenumaraţi fraţi masoni au adus atingere siguranţei naţionale, făcându-se vinovaţi de conspirare împotriva statului român şi a interesului naţional.”

  Reply
 4. cine zice de coruptie, Nita??Un mare mafiot local si national,unparvenit de doi bani.,ca si primaru.
  Atata au fuat astia,Bebe, Nita ,Scripcaru,Staicu, etc ca merita toti intr,o celula sa ajunga,sper asa sa fie. Da,dar sa lasam justitia sa isi faca treaba,vorba lu Costica asta,brunetul cu fruntea lata….
  mi-e scarba si lehamite cand vad ograda locala de politicieni,de peste tot…partide,asa zise,is societati pe….,de raspundere a celui care se pune sef peste ele,Cance,Nita,Scripcarica
  la bulau fratilor,acolo e de voi!

  Reply
 5. Faina zicere „”vor fi desfiintati si la propriu si la figurat , sper sa ramana liberali „”” , a vrut sa zica liberi dar sa abtinut.

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.