blog-logo

publicitate

OFSD a oferit ajutoarele în urma balului de caritate

OFSD a oferit ajutoarele în urma balului de caritate

ajutoare copii ofsd3În urma Balului de Caritate „Talente de Azi pentru Brașovul de Mâine”, desfășurat în data de 4 octombrie 2014, Organizaţia Femeilor Social Democrate din judeţul Braşov a colectat fondurile necesare premierii a zece copii talentați din județul Brașov precum și a asociației părinților ”Rază de Speranță”.

Prin generozitatea a aproximativ 400 de participanți si susținători ai evenimentului, copiii si tinerii aleşi în a fi sprijiniţi anul acesta de Organizaţia Femeilor Social Democrate Braşov au primit ajutorul necesar pentru a-si urma visele si pentru a-si dezvolta talentul.

„În urma evenimentului caritabil, organizatorii au strâns fonduri totale de 20.000 lei, dintre care 10.000 lei în urma licitatiei de obiecte donate de vedetele care au raspuns prezent cauzei evenimentului. Aceşti bani vor fi investiti în dezvoltarea talentului celor sprijiniti“, a precizat presedinta OFSD, Roxana Mînzatu.

ajutoare copii ofsd4Iată cine sunt beneficarii acțiunii:

Nicolae Marian Coman, in varsta de 17 ani, este sportiv legitimat la Liceul cu Program Sportiv Brasov primește un echipament corespunzator ce ii va facilita drumul catre inalta performanta si de ce nu si spre cele mai inalte titluri, precum cele balcanice, europene si mondiale.

Alte articole:   FLORETĂ Corona Brașov, pe podium la Cupa Aramis

Maria Grecu, elevă a Colegiului Naţional “Radu Negru” din Făgăraş, primește o trusă de desen profesională, care să o ajute pentru pregătirea examenului de admitere.

ajutoare copii ofsd2Tenismenul Andrei Gabriel Pleşca din Braşov primește un termobag WILSON, modelul Federer la rachete.

Rebeca Măluşel, din Zărneşti, pasionată de pian la 10 ani primește o orgă.

Flavia Teodora Petrule, artist plastic talentat din Braşov va avea taxa de şcolarizare plătită în cadrul Şcolii Populare de Artă „Tiberiu Brediceanu”

Cătălin Petru Lăcătuş din Râşnov va avea  taxa de școlarizare plătită la cursurile de canto oferite de Scoala Populară De Arte şi Meserii din Braşov.

ajutoare copii ofsdMădălina Ana-Maria Ţuţui  are 13 ani, este din Săcele și pare un artist complet: cântă bine cu vocea şi străpâneşte foarte bine chitara, compune muzică şi este o prezenţă scenică agreabilă. Elevă a Liceului Teoretic George Moroianu din Săcele primește un capodastru profesionist, o cutie pentru chitara si cablu cu mufa groasa la ambele capete.

Alte articole:   Primăria Săcele scoate la licitație locurile de parcare neocupate 

Adrian Urdea din Dumbravita este pasionat de vioară. Este elev al Scolii gimnaziale din Dumbravita, clasa a VII-a,  si studiaza vioara la Casa de Cultura ProArtic din municipiul Codlea. Adrian primeste o vioara performanta la care sa studieze.

Denisa Maria Olenic din Codlea  este interpretă vocală sensibilă, cu rezultate deosebite la școală. Eleva Şcolii Gimnaziale nr. 3 din Codlea va avea taxa de școlarizare plătită la cursurile de canto oferite de Scoala Populară De Arte şi Meserii din Braşov.

Christiana Alexandra Petrescu, Eleva in clasa a VII-a a scolii generale nr. 3 „Gheorghe Lazar” din Brasov este detinatoare a unui premiu de excelenta pentru rezutatele obtinute la invatatura. Ea va fi premiată de Ana Fleșeriu, președinta organizației de femei a Partidului Conservator.

Alte articole:   Reîmpăduriri în Munții Făgăraș. Peste 100 de oameni lucrează pentru 100 de hectare de pădure nouă   

Asociaţia RAZA DE SPERANŢĂ ajuta pe copiii cu autism și cu alte tulburări de dezvoltare să-și descopere și să-și utilizeze potenţialul la cel mai înalt nivel, fiindu-le oferite programe de intervenţie terapeutică personalizate, create de către unii din cei mai buni  specialiști .

Beneficiarii serviciilor oferite de Raza de Speranţă sunt nu doar copiii diagnosticati cu tulburări de spectru autist şi tulburări asociate (ADHD, retard, intarziere in dezvoltarea motricitatii etc), ci si părinţii si familiile acestor copii, educatori şi mediul social cu care cei mici intercaţionează.

Asociația va primi de la doamna Claudia Boriceanu 2 seturi educaţionale/terapeutice de inceput.

 

Distribuie dacă îți place!

Leave a Reply

Your email address will not be published.