Trofeul Râşnov ia startul sâmbătă

Trofeul Râşnov ia startul sâmbătă

raliu brasov Marco Tempestini - foto Catalin CaciucTrofeul Râşnov încheie sezonul 2014 al Campionatului Naţional de Viteză în Coastă şi reuneşte la start 65 de participanţi. Competiţia este programată sâmbătă şi duminică, la Râşnov, pe Valea Cetăţii.

„Actorii principali ai campionatului, în frunte cu Lucien Hora, care și-a asigurat matematic cel de-al șaselea titlu absolut, și Ovidiu Zaberca, cel care este și el aproape de a reedita titlul de vicecampion, vor lua startul pe Valea Cetății. Dacă Horațiu Ionescu Cristea se numără printre absențele de marcă, iar prezența lui Paul Andronic este nesigură până la ora startului, fanii sportului cu motor au motive suficiente pentru a urmări etapa, probabil cea mai așteptată apariție fiind noul Nissan GT-R a lui Marco Tempestini, care este animat de un propulsor de 1.000 de cai putere. Și Daniel Onoriu va reveni la start, la fel ca și anul trecut, și se anunță printre favoriții grupei H, având la dispoziție și o mașină integral revizuită“, se arată într-un comunicat de presă.

Startul este programat la ieşirea din Râşnov, pe DN1 E spre Poiana Braşov, iar linia de finish este în zona Poiana Cristianului.Traseul are o lungime de 4 km, iar zilele de concurs sunt împărţite în şase, respective patru manşe, cu antrenamente programate sâmbătă şi două manşe de concurs, care vor stabili clasamentul, duminică, de la ora 12.30.

Alte articole:   Veste bună pentru proprietarii locuințelor și imobilelor cumpărate în baza Legii 112.

Trofeul Râșnov este organizat sub egida Federației Române de Automobilism Sportiv.

Distribuie dacă îți place!
Loading...
loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published.