blog-logo

publicitate

Primele declaratii ale lui Cancescu dupa ce a fost eliberat

Primele declaratii ale lui Cancescu dupa ce a fost eliberat

cancescuPresedintele Consiliului Judetean Brasov, Aristotel Cancescu, a facut primele declaratii, in urma cu cateva minute, dupa ce aseara Inalta Curtea de Casatie si Justitie a decis sa fie cercetat in libertate in dosarul de coruptie referitor la mai multe contracte de achizitii publice.

„Voi face o scurta declaratie de presa. Simt nevoia sa fac acest lucru pentru a clarifica niste chestiuni. Sunt lucruri pe care nu vreau sa le spun, iar altele nu am voie sa le spun. In primul rand, pentru ca s-a tot vehiculat faptul ca exista unele firme de casa ale lui Cancescu. Vreau sa precizez ca nici Gotic, nici Ramb nu au mai castigat licitatii la Consilul Judetean Brasov de patru ani. Apoi, au existat unele comentarii la anumite posturi TV, unele de-a dreptul grotesti. Vreau sa stiti ca din functia de presedinte al Consiliului Judetean nu m-am imbogatit. Banii pe care ii am si care sunt legali si care sunt precizati si in declaratia de avere, provin din vanzarea unor frecvente audio-vizuale, vandute in 2007. Este vorba despre 33 de licente, pentru care am primit 5 milioane de euro. In acelasi timp, am virat la bugetul de stat peste 3,22 milioane de lei, aproximativ 900.000 de euro, impozitul de 16%, cat prevedere legea. Si vreau sa stiti ca nici din media nu m-am imbogatit, iar patronii dvs. (ai ziaristilor prezenti – n.a.) stiu cel mai bine acest lucru. Iar ultima chestiune, privind averea mea, conacurile mele de la Rasnov, o sa invit toata presa sa filmeze si la interior, nu doar de peste gard. Sunt doua case de lemn, dintre care una din barne si doua grajduri. Acolo este o ferma, cu multe pasari, gaini, lebede, fazani. Sunt si cateva caprioare, dar tot ce este acolo este perfect legal. Voi invita presa zilele urmatoare sa vada ce este acolo“, si-a incheiat Cancescu declaratia de presa, fara a raspunde la vreo intrebare.

Alte articole:   FLORETĂ Corona Brașov, pe podium la Cupa Aramis

Întrebat dacă după decizia Înaltei Curții de Casație și Justiție de marți, în care este cercetat sub control judiciar, fiind acuzat de DNA pentru fapte de corupție, i se permite să susțină conferință de presă și să se afle în sediul CJ, Aristotel Căncescu a afirmat că nu are voie să părăsească țara.

Aristotel Căncescu se află la al patrulea mandat în funcția de președinte al Consiliului Județean Brașov.

Distribuie dacă îți place!
  1. Pentru cine il crede, sa se uite la filmarea cu declaratie.

    Nici nu stie ce trebuie sa minta, citeste de pe foaie…

    Reply
  2. Mi s-a părut mie, sau aţi fost cam… discreţi când l-au săltat pe Bebe…? Mă bucur că v-a revenit vocea. 🙂

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.